Hypotheken

Een verantwoorde en voordelige hypotheek dankzij een ervaren en betrokken adviseur die zich verdiept in uw persoonlijke situatie.

Hypotheekadvies

U oriënteert zich op de aanschaf van een woning of bent op zoek naar een aanpassing van uw huidige hypotheek. Daarmee neemt u een belangrijke beslissing. Want voor een langere periode zult u een belangrijk deel van uw inkomen besteden aan de hypotheeklasten. Het is daarom belangrijk dat u zich nu goed laat adviseren.

Meer informatie >

Webcam Hypotheekadvies

Wij denken graag met u mee. Zo staan onze adviseurs op werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur voor u klaar. U krijgt direct en kosteloos antwoord op uw financiële vragen. Op afspraak kan dit ook in de avond. In plaats van dat u bij ons op het scherm meekijkt, kijkt u gewoon vanuit uw eigen omgeving mee.

Meer informatie >

Maximale hypotheek

Bereken snel en eenvoudig uw maximale hypotheek via onze website. Binnen een aantal stappen weet u precies wat u maximaal kunt lenen. Middels deze berekening voorkomt u teleurstellingen achteraf en kunt u gericht op zoek gaan. Heeft u een woning gevonden, dan maken wij graag een afspraak met u voor een oriënterend gesprek.

Meer informatie >

Welke risico's loopt u?

Uw huidige situatie

Afhankelijk van uw situatie bent u op zoek naar een hypotheek. Bent u starter op de woningmarkt, of bent u van plan om te gaan verbouwen. Bent u in het verleden niet helemaal goed voorgelicht of wilt u gaan verhuizen. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u en uw partner elkaar niet zo leuk meer vinden.

Meer informatie >

Actuele hypotheekrentes

Hier vindt u een overzicht van de laagste hypotheekrentes van geldverstrekkers in Nederland in één handig overzicht. Op deze manier heeft u het scherpste aanbod van hypotheekrentes op een rij en kunt u gemakkelijk de verschillen in hypotheekrente tarieven zien. Wij vergelijken dagelijks de gehele markt.

Meer informatie >

Hypotheekvormen

Wanneer u geen starter bent op de woningmarkt is het aanbod in hypotheken groot. U heeft de mogelijkheid uit meerdere hypotheekvormen, maar ook uit verschillende geldverstrekkers. Graag leggen wij u op de volgende pagina de verschillende hypotheekvormen uit. Mocht u vragen hebben dan staan wij u graag te woord.

Meer informatie >

Wat is een bankgarantie

Een waarborgsom is meestal een flink bedrag dat niet iedereen zo maar tot zijn beschikking heeft. Is dat bij u het geval, dan kan een bankgarantie uitkomst bieden. Bij een bankgarantie staat een andere partij dan uzelf (uw hypotheekverstrekker of een gespecialiseerde instelling) garant voor de betaling van 10% van de koopsom.

Meer informatie >

Wat doet de notaris bij het passeren

Wij houden contact!

NHG voor Senioren