Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Lloyds Bank

Lloyds Bank is een handelsnaam van Lloyds Bank GmbH en onderdeel van Lloyds Banking Group

Een groep die in 2009 is ontstaan uit een fusie tussen een aantal bekende Britse financiële instellingen, waaronder Lloyds Bank en Bank of Scotland. Onze gezamenlijke geschiedenis gaat eeuwen terug en begon in 1695 met de oprichting van Bank of Scotland. Vandaag de dag zijn we de grootste consumentenbank van Groot-Brittannië.

Lloyds Banking Group is sinds 1966 actief in Nederland met bancaire producten en diensten voor consumenten en bedrijven. Sinds 1999 bieden zij als eerste bank online hypotheken aan. Meer dan 150.000 Nederlanders hebben een hypotheek bijLloyds Bank afgesloten of een spaarrekening geopend. Een hypotheek via Lloyds Bank kunt u zelf online regelen of via een onafhankelijk financieel adviseur.

Actuele Lloyds Bank rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van Lloyds Bank? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen