Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Aankoopmakelaar

In uw zoektocht naar uw nieuwe huis kunt u misschien wel wat professionele hulp gebruiken. Voorkom een miskoop en laat u goed adviseren!

Er komt een hele hoop kijken bij de aankoop van een nieuwe woning. Daarnaast is het waarschijnlijk niet iets wat u regelmatig doet. De juiste aankoopmakelaar helpt u door dit proces met het beste advies. Zo weet u zeker dat u nog lang plezier zal hebben van jouw aankoop.

Het beste advies voor uw nieuwe woning

Het inschakelen van een aankoopmakelaar is niet verplicht, maar kan u wel veel voordelen bieden. Daarnaast kunt u een aankoopmakelaar inschakelen voor het gehele aankoopproces, of slechts een deel hiervan. Wat is het beste voor uw situatie?

Heeft u zelf weinig tijd om heel Funda, Facebook en Instagram af te speuren? Weet u niet goed waar u op moet letten bij de bezichtiging van uw potentiële aankoop of wilt u graag wat hulp bij onderhandelingen? Dan is een aankoopmakelaar precies wat u zoekt!

U gaat zelf in gesprek met uw aankoopmakelaar over zijn of haar taken. Een aankoopmakelaar ziet woningen soms eerder voorbij komen, dan u ze op social media en Funda ziet verschijnen. Op deze manier bent u andere kopers te slim af! Een aankoopmakelaar heeft beter zicht op de waarde van de woning en staat zo sterker in de onderhandelingen.

Wilt u het zichzelf gemakkelijk maken? Bij Van Zessen werken we nauw samen met de beste aankoopmakelaars. Neem contact op en wij brengen u graag in contact.

    Wij gebruiken je gegevens enkel om contact op te nemen (privacyverklaring)

    Inloggen Mijn Digimap Scherm delen