Verzekeringen

Bij Van Zessen Financiële Diensten kunt u desgewenst zelf uw verzekeringen online vergelijken en direct afsluiten. Dit houdt in dat wij verzekeringen aanbieden zonder u daarbij te adviseren. U beslist en regelt uw verzekeringen helemaal zelf via onze website. Aangezien wij u geen advies geven, is hier sprake van bemiddeling in de vorm van Execution Only. Wij worden op deze manier van werken nog betaald d.m.v. provisie die in uw maandelijkse premie verwerkt is.

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming en zijn op geen enkele wijze gebonden aan een aanbieder van financiële producten. Ons kantoor is adviesvrij. Dit houdt in dat wij geen enkele verplichting hebben om u te laten kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeraars. Dat verzekert u van een onafhankelijke vergelijking.

Twijfelt u over een dekking, voorwaarden of iets anders, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.