Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Uw eigen digitale omgeving

Alle informatie over uw hypotheekdossier, verzekeringspakket of schadedossier.

Voor een optimaal hypotheekproces, schadebehandeling of voor het inzien van uw verzekeringspakket maken wij bij Van Zessen gebruik van twee digitale omgevingen.

Begeleiden wij u in uw hypotheekproces? Dan kunt u met MijnDigimap de benodigde stukken aanleveren in uw persoonlijke beveiligde omgeving. Heeft u een of meerdere verzekeringen via ons lopen? Dan gebruikt u de Polismap app om wijzigingen in uw situatie of dekking door te geven of bij voor het melden van een schadegeval.

Hypotheken

MijnDigimap

Tijdens het hypotheekproces kunt u de benodigde stukken veilig en makkelijk uploaden in uw persoonlijke MijnDigimap omgeving. Bovendien kunt u met deze tool de status van uw dossier volgen.

Inloggen

Verzekeringen

Mijn Polismap

Heeft u een schade? Wilt u toegang tot uw verzekeringspakket? In de Polismap app kunt u eenvoudig een schade melden en heeft u toegang tot uw schadeverzekeringen, groene kaart en meer.

Inloggen Voogd Inloggen NH816

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen