Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Ervaringen van klanten

Tevreden klanten is waar wij het allemaal voor doen! Hoe tevreden onze klanten zijn? Lees het zelf!

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We zorgen niet alleen dat u op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen het best passende advies krijgt, maar ook nog eens dat het hele proces zo soepel mogelijk verloopt.

Ervaringen van onze klanten

Onze persoonlijke werkwijze wordt enorm gewaardeerd door onze klanten.

9.5/10

De adviseur kan zich zeer goed in de positie van de klant verplaatsen, waardoor hij goed met ons mee heeft gedacht. Met name het laagdrempelige contact waren voor ons erg waardevol. Dit maakte het voor ons een zeer erg prettige ervaring met als resultaat een snelle financiering voor ons nieuwe huis!

Het was overall een zeer prettige ervaring; het contact met de adviseur was goed, alles werd duidelijk uitgelegd, hij reageert snel en heeft er voor gezorgd dat mijn hypotheek binnen een hele korte periode rond was.

De adviseur gaf ons een duidelijke uitleg over alles met betrekking tot het aanschaffen van een huis en de regelen van de bijbehorende hypotheek. We zijn dan ook erg tevreden over zijn advies.

De adviseur heeft ons zeer goed geholpen met het hele financieringstraject tot en met aankoop van een nieuwe woning. We vonden de contacten zeer prettig en laagdrempelig, waarbij we een hele mooie hypotheek hebben voor onze nieuwe woning.

De adviseur had onze naam doorgekregen en belde de volgende dag al om een afspraak te maken. Bij vragen krijg je bijna direct antwoord. Afspraak mogelijk op een voor ons goede tijd. Weet alles goed, duidelijk, met duidelijke voorbeelden, goed begrijpbaar uit te leggen

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop de adviseur ons geholpen heeft. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Zijn rapportages zijn ook erg overzichtelijk , goed opgebouwd en in eenvoudige wijze omschreven waardoor het voor iedereen die er geen verstand van heeft toch helder wordt. Wij zullen hem zeker aanbevelen!

Bij het financieel planningsgesprek komen niet alleen de positieve scenario’s aan bod maar ook de minder gunstige varianten, alles verwerkt in een overzichtelijke, begrijpelijke rapportage. Eerlijk en onafhankelijk advies, bijzonder flexibel met het maken van een afspraak en ook snel in zijn reactie op eventuele vragen.

Erg flexibel komt langs wanneer het mij uit komt. Word genoeg tijd genomen om alle verschillende opties duidelijk te krijgen en er word goed naar je wensen geluisterd. In zeer korte tijd de hulp gekregen die ik nodig heb. En op iedere vraag direct een antwoord.

De adviseur is een aantal keer bij ons thuis geweest en heeft ons zeer goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Alles werd goed uitgezocht, snel geregeld en er werd werkelijk aan alles gedacht!

Duidelijk en professioneel advies. Werkwijze georganiseerd en efficient. Conclusie snelle resultaat. En tevens komt de adviseur bij jouw aan huis wat vele malen beter wordt ervaren als bij menig ander kantoor op bezoek gaan.

De adviseur heeft mij op een uiterst prettige en professionele wijze geholpen. Hij neemt de tijd voor je en legt alles op een goede en duidelijke manier uit, zodat het voor leken ook te begrijpen is. Hij begeleidt het hele proces en is altijd bereikbaar voor vragen en advies. Topadviseur!

Heel fijn advies gesprek, dhr denkt met alles goed mee. Vooral ontzettend fijn zo goed op de hoogte gehouden te worden zonder daar steeds zelf te hoeven informeren. Verricht al veel werk vooraf waardoor de aanvraag zeer snel kan verlopen!

Mogen wij u helpen bij de hypotheek voor uw eerste huis?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen