Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Financieel inzicht

In een vrijblijvend 1ste gesprek brengen wij uw financiële situatie in kaart. U weet dan hoe u er financieel voor staat in verschillende situaties én wat mogelijke oplossingen kunnen zijn. Dit geeft financiële rust!

Gratis inzicht in uw financiële situatie, nu en later.

In het 1ste gesprek brengen we uw financiële situatie in kaart op pensioendatum, bij een overlijden of arbeidsongeschiktheid. Zo weet u snel waar u aan toe bent! Wilt u uitgebreider inzicht én advies door een adviseur waarbij er rekening wordt gehouden met uw huidige en toekomstige hypotheek, kosten van levensonderhoud kinderen of bijvoorbeeld reeds lopende lijfrentevoorzieningen? Dan plannen we een vervolgafspraak met u in. Zo kunnen wij u vervolgens een passende en persoonlijke ondersteuning bieden middels een financiële foto.

  • Eenvoudig financieel inzicht in (vroeg)pensioen
  • Snel de financiële risico’s van overlijden in kaart
  • Direct duidelijk wat arbeidsongeschiktheid voor uw financiën betekent
  • Volledig veilig en AVG-proof, wij slaan niets op

Financieel inzicht met onze financiële foto!

Met onze financiële foto helpen wij u persoonlijk uw situatie uitgebreider in kaart te brengen.

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen