Ons verhaal

U oriënteert zich op de aanschaf van een woning of bent op zoek naar een aanpassing van uw huidige hypotheek. Daarmee neemt u een belangrijke beslissing. Want voor een langere periode zult u een belangrijk deel van uw inkomen besteden aan de hypotheeklasten.

Het is daarom belangrijk dat u zich nu goed laat adviseren. Wij willen u zo goed mogelijk ondersteunen bij dit proces, zodat we samen een verantwoorde keuze kunnen maken. Want… Van Zessen begrijpt uw financiële situatie. Voor elke situatie bieden wij een passend advies door onze ruime ervaring in advies en bemiddeling.

‘Geen baan maar een carrière, word financieel adviseur’.

Michel van Zessen (eigenaar van Van Zessen Financiële Diensten) begon zijn werkzame leven als operator en later als laborant bij 3M in Breda. Toen dit lab verhuisde naar Duitsland, ging Van Zessen mee, maar hij merkte al snel dat hij toch liever in Nederland wilde wonen en werken. “Ik zag eind 2001 een advertentie waarin Spaar Select op zoek was naar adviseurs. De slogan was ‘Geen baan maar een carrière, word financieel adviseur’.

“Spaar Select had de focus sterk op beleggen. Voor mijn gevoel miste ik hier de kennis en ervaring voor. Ik ben in maart 2003 overgestapt naar RVS Verzekeringen, waar ik een Rotterdamse regio die als moeilijk te boek stond, kreeg toebedeeld. Veel verloop onder klanten, maar ook onder adviseurs. Ik had een goed inkomen bij RVS Verzekeringen, maar draaide nooit mee in de top. Ik bekijk het vanuit de klant, niet vanuit een financiële prikkel. Ik geloofde en geloof nog steeds: als jij als adviseur je werk goed doet, komt een goed inkomen vanzelf.”

Verder bouwen vanaf de zolderkamer

Dankzij de vele opleidingsmogelijkheden die RVS Verzekeringen bood kon Michel zich enorm ontwikkelen. Zo werd hij in 2005 Erkend Financieel Adviseur en behaalde in 2008 het diploma Erkend Hypothecair Planner. Hij nam in het voorjaar van 2009 ontslag en begon na een grondige voorbereiding op 11 januari 2010 in een crisis voor zichzelf om meer te kunnen met zijn specialistische kennis. Vanuit de zolderkamer in Zwijndrecht begon Michel zijn eigen kantoor.

Independer hypotheekprijs 2016

Op 17 maart 2016 maakte Independer de 25 regionale winnaars bekend die de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2016’ hadden gewonnen. In de regio Zuid-Holland-Zuid werd Van Zessen Financiele Diensten tot winnaar uitgeroepen. Het hypotheekadvies van dit kantoor heeft de beste prijskwaliteitverhouding in die regio.

Opening vestiging in Dordrecht

In 2017 werd Michel mede-eigenaar van de net geopende vestiging van MAARTENMakelaardij Drechtsteden, met toplocatie in hartje Dordrecht. Met het team van MAARTEN gaat Michel al vele jaren terug, waardoor ze goed op elkaar ingespeeld zijn. Het kantoor op de zolderkamer verhuisde naar dit pand, zodat (potentiële) klanten met de meest voorkomende gebeurtenissen rondom de woning goed konden worden bediend.

Van Zessen groeit door in de Drechtsteden

De samenwerking viel de afgelopen jaren zo goed en Van Zessen groeide dusdanig snel dat de opening van een nieuwe vestiging niet uit kon blijven. Een nieuwe vestiging aan de Sophiapromenade in Hendrik-Ido-Ambacht werd eind 2020 geopend om de regionale markt in de Drechtsteden nog ruimer te kunnen bedienen.

Binnenkort meer nieuws van Van Zessen!

Houd onze socials in de gaten. Binnenkort meer nieuws!

[/vc_column]

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen