Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Ons verhaal

U oriënteert zich op de aanschaf van een woning of bent op zoek naar een aanpassing van uw huidige hypotheek. Daarmee neemt u een belangrijke beslissing. Want voor een langere periode zult u een belangrijk deel van uw inkomen besteden aan de woonlasten.

Het is daarom belangrijk dat u zich nu goed laat adviseren. Wij willen u zo goed mogelijk ondersteunen bij dit proces, zodat we samen een verantwoorde keuze kunnen maken. Want… Van Zessen begrijpt uw financiële situatie. Voor elke situatie bieden wij een passend advies door onze ruime ervaring in advies en bemiddeling op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Dit voor de particulier, maar ook voor de zzp’er en het MKB.

Ervaar de financiële rust van een persoonlijk en betrokken onafhankelijke adviseur van Van Zessen.

‘Geen baan maar een carrière, word financieel adviseur’.

Michel van Zessen (eigenaar van Van Zessen Financiële Diensten) begon zijn werkzame leven als operator en later als laborant bij 3M in Breda. Toen dit lab verhuisde naar Duitsland, ging Van Zessen mee, maar hij merkte al snel dat hij toch liever in Nederland wilde wonen en werken. “Ik zag eind 2001 een advertentie waarin Spaar Select op zoek was naar adviseurs. De slogan was ‘Geen baan maar een carrière, word financieel adviseur’.

“Spaar Select had de focus sterk op beleggen. Voor mijn gevoel miste ik hier de kennis en ervaring voor. Ik ben in maart 2003 overgestapt naar RVS Verzekeringen, waar ik een Rotterdamse regio die als moeilijk te boek stond, kreeg toebedeeld. Veel verloop onder klanten, maar ook onder adviseurs. Ik had een goed inkomen bij RVS Verzekeringen, maar draaide nooit mee in de top, doordat ik altijd wel bezig was met het behalen van een nieuwe opleiding om mijn klanten nog beter te kunnen bedienen. Ik bekijk het vanuit de klant, niet vanuit een financiële prikkel. Ik geloofde en geloof nog steeds: als jij als adviseur je werk goed doet, komt een goed inkomen vanzelf.”

Verder bouwen vanaf de zolderkamer

Dankzij de vele opleidingsmogelijkheden die RVS Verzekeringen bood kon Michel zich enorm ontwikkelen. Zo werd hij in 2005 Erkend Financieel Adviseur en behaalde in 2008 het diploma Erkend Hypothecair Planner. Hij nam in het voorjaar van 2009 ontslag en begon na een grondige voorbereiding op 11 januari 2010 in een crisis voor zichzelf om meer te kunnen met zijn specialistische kennis op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Vanuit de zolderkamer in Zwijndrecht begon Michel zijn eigen kantoor.

Independer hypotheekprijs 2016

Op 17 maart 2016 maakte Independer de 25 regionale winnaars bekend die de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2016’ hadden gewonnen. In de regio Zuid-Holland-Zuid werd Van Zessen Financiële Diensten tot winnaar uitgeroepen. Het hypotheekadvies van dit kantoor heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding in die regio.

Dit was een mooi moment, aangezien ik op dit moment als kleine zelfstandige vanuit mijn zolderkamer vele grote organisaties, zoals de Hypotheker en andere franchisekantoren achter me liet.

Opening vestiging in Dordrecht

Door de groei van de naamsbekendheid van Van Zessen werd de zolderkamer te klein. Hierdoor moest er gezocht worden naar een kantoorlocatie, waarbij in de 1ste instantie gefocust werd op de geboorteplaats Zwijndrecht. Michel kreeg echter in 2017 de mogelijkheid om MAARTEN Makelaardij, destijds voornamelijk bekend in Groot-Rotterdam te introduceren in de Drechtsteden.

In 2017 werd Michel mede-eigenaar van de net geopende vestiging van MAARTEN Makelaardij, met een toplocatie aan de Johan de Wittstraat in hartje Dordrecht. Met het team van MAARTEN gaat hij al vele jaren terug, waardoor ze goed op elkaar ingespeeld zijn. Het kantoor op de zolderkamer verhuisde naar dit pand, zodat (potentiële) klanten met de meest voorkomende gebeurtenissen rondom de woning goed konden worden bediend.

Van Zessen groeit door in de Drechtsteden

De samenwerking viel de afgelopen jaren zo goed en Van Zessen groeide dusdanig snel dat de opening van een nieuwe vestiging niet uit kon blijven. Een nieuwe grotere vestiging aan de Sophiapromenade 2 in Hendrik-Ido-Ambacht werd eind 2020 geopend om de regionale markt in de Drechtsteden, maar ook daarbuiten nog ruimer te kunnen bedienen.

Verhuizing naar Hendrik-Ido-Ambacht

Om de groei in de Drechtsteden nog beter te kunnen begeleiden zijn we per 1 juni volledig verhuisd naar ons transparante en duurzame kantoor aan de Sophiapromenade in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze centrale locatie voelt als een geweldig nieuw thuis!

De coronacrisis heeft ons als mens en organisatie veel geleerd. We zijn dankbaar dat we als team weer samen op kantoor kunnen zijn en dat we de ruimte en de middelen centraal hebben om onze relaties dagelijks van advies te kunnen voorzien. Mede hierdoor heeft Michel besloten om zich per 1 juni 2022 met volledige aandacht en passie te gaan richten op de verdere groei van Van Zessen Financiële Diensten en trekt zich daarom terug als aandeelhouder van MAARTEN Makelaardij.

De afgelopen jaren deelden we de kantoren in HIA en Dordrecht met MAARTEN Makelaardij, maar vanaf nu hebben we enkel een centrale locatie in HIA. Overzichtelijk, duidelijk en transparant. De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat we vanaf de opening eind november 2020 al werkzaam zijn vanuit Ambacht. We zijn blij dat onze klanten nu ook weer fysiek bij ons binnenlopen voor diverse vraagstukken.

Onze nieuwe thuisbasis biedt meer ruimte, is transparant, duurzaam en bovenal efficiënter ingericht. Met veel glas, groen, meerdere spreekkamers én gratis parkeren is het pand uitermate geschikt voor een veelvoud van activiteiten, zoals informeel en online-overleg, klantafspraken en vergaderingen.

Wij voelen ons hier helemaal thuis en we vinden het vooral belangrijk dat onze klanten dat ook voelen. Wij willen iedereen graag met volle aandacht helpen en zoeken alles tot in de puntjes uit. Kom een keer langs om het zelf te ervaren; de koffie en medewerkers van Van Zessen staan voor u klaar!

Van Zessen Financiële Diensten bestaat 12,5 jaar!

Op maandag 11 juli 2022 viert Van Zessen Financiële Diensten haar 12,5-jarig jubileum. Het koperen huwelijk tussen Michel van Zessen en zijn mooie onderneming is na al die jaren een goede match gebleken. “Ik heb ontzettend veel mensen geholpen op het financiële vlak en dat wil ik nog heel lang blijven doen. Dit werk past echt bij mij.”

[/vc_column]

Wilt u ook het gemak van een persoonlijke en betrokken adviseur ervaren?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen