Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Gratis kennismakingsgesprek?

Mogen wij u helpen bij uw hypotheek, verzekering, pensioen of ander financieel vraagstuk? Maak een afspraak voor een gratis én vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we samen uw situatie kunnen bespreken.

Vraag uw gesprek vandaag nog aan. Wij nemen op werkdagen vervolgens binnen 24 uur contact met u op!

Wat kunt u verwachten van ons eerste gesprek?

Gebruik het formulier hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. 

Tijdens ons kennismakingsgesprek gaan we dieper in op uw situatie. Bent u zich aan het oriënteren of heeft u al een woning gekocht? Denkt u aan een verbouwing of het verduurzamen van uw woning? Of wilt u lagere maandlasten en profiteren van de historisch lage hypotheekrente?

Het is voor ons belangrijk om u in dit eerste gesprek duidelijkheid te geven of de gewenste situatie haalbaar is én u een globaal inzicht te verschaffen in de bijbehorende maandlasten. Tevens willen we zeker weten of we de beste adviseur zijn in uw situatie.

Om het gesprek zo vlot mogelijk te laten verlopen, bereiden wij ons graag goed voor. U kunt ons hierbij helpen door de gevraagde informatie ten minste 2 werkdagen voor het gesprek aan te leveren via de MijnDigimap. Dit is een beveiligde en persoonlijke omgeving om documenten digitaal te verzamelen.

Afhankelijk van uw vraag zullen wij de juiste stukken bij u opvragen.

    Inloggen Mijn Digimap Scherm delen