Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Gratis kennismakingsgesprek?

Mogen wij je helpen bij je hypotheek, verzekering, pensioen of ander financieel vraagstuk? Maak een afspraak voor een gratis én vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we samen je situatie kunnen bespreken.

Vraag je gesprek vandaag nog aan. Wij nemen op werkdagen vervolgens binnen 24 uur contact met je op!

Wat mag je verwachten van ons eerste gesprek?

Gebruik het formulier hiernaast om je gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. 

Tijdens ons kennismakingsgesprek gaan we dieper in op je situatie. Ben je aan het oriënteren of heb je al een woning gekocht? Denk je aan een verbouwing of het verduurzamen van je woning? Of wil je lagere maandlasten en profiteren van een lagere hypotheekrente?

Het is voor ons belangrijk om je in dit eerste gesprek duidelijkheid te geven of de gewenste situatie haalbaar is én je een globaal inzicht te geven in de bijbehorende maandlasten. Tevens willen we zeker weten of we de beste adviseur zijn in jouw situatie.

Om het gesprek zo vlot mogelijk te laten verlopen, bereiden we ons graag goed voor. Je kunt ons hierbij helpen door de gevraagde informatie ten minste 2 werkdagen voor het gesprek aan te leveren via de MijnDigimap. Dit is een beveiligde en persoonlijke omgeving om documenten digitaal te verzamelen.

Afhankelijk van je vraag zullen wij de juiste stukken bij je opvragen.

    Inloggen Mijn Digimap Scherm delen