Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Hypotheek

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk hypotheekadvies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Bereken uw maximale hypotheek

Hypotheekadvies

Van Zessen helpt u graag! Een verantwoorde en voordelige hypotheek dankzij een ervaren en betrokken erkend hypotheekadviseur die zich verdiept in uw persoonlijke situatie.

Meer informatie

Eerste huis kopen

Als starter op de huizenmarkt komen er misschien genoeg onverwachte kosten op u af. Wij werken super efficiënt en daar plukt u de vruchten van. Een compleet advies voor een scherp tarief!

Meer informatie

U wilt verhuizen

Een nieuwe woning betekent dat er veel verandert, waaronder uw hypotheek. Samen bekijken we wat het beste past bij uw nieuwe situatie, zodat met een gerust gevoel kan doorstromen.

Meer informatie

Hypotheek oversluiten

U woont met volle tevredenheid in de huidige woning. Maar nu uw rentevaste periode afloopt, vraagt u zich tóch af of de hypotheek niet goedkoper kan. Logisch!

Meer informatie

Alles geregeld in 7 simpele stappen

Samen werken we toe naar de beste hypotheek voor uw situatie.

Telefonische kennismaking
Documenten aanleveren
Oriënterend gesprek
Analyse en advies
Aanvragen renteaanbod
Definitief aanbod
Naar de notaris!

Ervaringen van onze klanten

Onze persoonlijke werkwijze wordt enorm gewaardeerd door onze klanten.

9.5/10

Goed advies gekregen en de adviseur is altijd goed bereikbaar wat heel fijn is. Een eerste huis kopen is een hele stap en bij elke stap in het proces wordt je goed voorgelicht.

Het was overall een zeer prettige ervaring; het contact met de adviseur was goed, alles werd duidelijk uitgelegd, hij reageert snel en heeft er voor gezorgd dat mijn hypotheek…

Een enorm aanbod, 100% onafhankelijk

Wij vergelijken een groot aantal hypotheekverstrekkers, zodat u
verzekerd bent van de voordeligste hypotheek!

Logo Woonfonds Logo Venn Hypotheken Logo Syntrus Logo Tellius Logo Obvion Logo Nationale Nederlanden Logo NIBC Direct Logo Lloyds Bank Logo Munt Hypotheken Logo ING Bank Logo Florius   Logo BLG Wonen Logo bijBouwe.nl Logo Attens Hypotheken Logo de Nederlandse Verzekeringen Maatschappij Logo AegonLogo ArgentaLogo ABN AmroLogo HypotrustLogo HypotrustLogo HypotrustLogo Hypotrust

Zelf berekenen

Gebruik onze gratis rekentools om u goed voor te bereiden. Maak een keuze uit één van de tools hieronder:

Snel en gemakkelijk een verantwoorde en voordelige hypotheek?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen