Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

NIBC Direct

NIBC Bank is opgericht in 1945 om de wederopbouw van Nederland te financieren.

Zo stonden zij samen met aannemers, industriëlen en dienstverleners aan de basis van het herstel van ons land.

NIBC Bank is door de Nederlandse regering opgericht na de Tweede Wereldoorlog, om ondernemers financieel te ondersteunen. In 2008 startte NIBC Direct op de Nederlandse consumentenmarkt, met als uitgangspunten transparantie, eenvoud, scherpe tarieven en focus op een beperkt assortiment. Sinds 2013 biedt NIBC Direct hypotheekproducten met scherpe rentes en duidelijke voorwaarden.

Inmiddels heeft NIBC vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Frankfurt, Londen en Brussel en bedient zij 600 middelgrote ondernemingen en ruim 400.000 retail klanten met klantgerichte producten en diensten. Er werken wereldwijd 682 werknemers bij NIBC, waarvan er 562 in Nederland zitten.

Actuele NIBC Direct rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van NIBC Direct? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen