Hypotheekadvies Sliedrecht

Een verantwoorde en voordelige hypotheek dankzij een ervaren en betrokken adviseur die zich verdiept in uw persoonlijke situatie.

 

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

  Gecertificeerd Specialist

  100% Onafhankelijk

  Beoordeeld met een 9,3

Onze hypotheekadviseur staat voor u klaar!

Overweegt u om een woning in Sliedrecht aan te schaffen of wilt u graag veranderingen aanbrengen in uw huidige hypotheek? Dat betekent dat er enkele belangrijke beslissingen op u af gaan komen. Voor een langere periode zult u tenslotte een belangrijk deel van uw inkomsten besteden aan de hypotheeklasten. Zorg ervoor dat u zich goed laat adviseren.

Michel van Zessen is een betrokken en ervaren adviseur met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van hypotheek advies. Kwaliteit en deskundigheid heeft Van Zessen Financiële Diensten hoog in het vaandel staan. Michel is behalve Erkend Hypotheek Adviseur ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners en tevens geregistreerd als Register Private Life Planner.

Gezien het feit dat er ruim 20.000 personen zijn met een hypotheek diploma, waarvan er ongeveer 9.000 Erkend Hypotheek Adviseur zijn, maar slechts circa 1.250 de titel Erkend Hypothecair Planner mogen voeren zoals Michel, heeft u de garantie van een kwalitatief hoogstaand advies.

Onze waarborgmerken

Met de juiste hypotheek kunt u zorgeloos wonen

 

Een hypotheek lijkt misschien simpel. Het is gewoon een geldlening en daarover betaalt u rente. Op enig moment moet de lening weer terugbetaald worden. De werkelijkheid is echter een stuk ingewikkelder.

Het belangrijkste is dat u nu en in de toekomst uw hypotheeklasten kunt betalen. Houd er dus rekening mee dat er zich wijzigingen voor kunnen doen in uw persoonlijke leven, die invloed hebben op uw inkomen. Het laatste wat u wilt is dat u de woning noodgedwongen moet verlaten, omdat u de woonlasten niet meer kunt betalen.

Maar er is nog meer… De rente over de hy­potheek kan in de loop der jaren veran­deren. Is het nu verstandig om in uw situatie de rente voor een lange peri­ode vast te zetten. Of juist niet? Op enig moment zult u de hypotheek wil­len aflossen. Hoe gaat u dit doen? Allemaal vragen waarop het antwoord voor iedere situatie anders is.

Ons doel is dat u uiteindelijk zonder zorgen kunt wonen. Dat betekent dat we samen met u op zoek te gaan naar de constructie die het beste past bij uw situatie en die ook in de toekomst het makkelijkst kan worden aangepast aan veranderingen die zich bij u voordoen.

Een adviesrapport voor uw persoonlijke situatie

 

Tegenover uw hypotheek staat bezit in de vorm van de door u aangekochte woning. Daarmee maakt die hypotheek dus onderdeel uit van uw to­tale vermogenspositie. Adviseren wij u over een hypotheek dan hebben we het dus met u over vermogensvorming.

Uw persoonlijk adviesrapport bevat in ieder geval:

Een volledig overzicht van uw inkomsten, uitgaven en vermogenspositie

Inzicht in hoe de hypotheek past binnen uw eigen vermogens-ontwikkeling

Een hypotheekconstructie die is afgestemd op uw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst!

Wij werken samen met verschillende (aankoop)makelaars / taxateurs uit Sliedrecht die geregistreerd zijn als register makelaar taxateur. Daarbij controleren wij de stukken van de notaris voor u, zodat op het moment dat u bij de notaris de leverings- en hypotheekakte mag tekenen ook de garantie heeft dat dit goed geregeld is

Ons ruime aanbod hypotheekverstrekkers

Wij zijn een 100% onafhankelijk adviseur. Alleen zo bent u verzekerd van de beste hypotheek voor uw situatie tegen gunstigste voorwaarden en de laagste rente.

Logo Woonfonds Logo Venn Hypotheken Logo Syntrus Logo Tellius Logo Obvion Logo Nationale Nederlanden Logo NIBC Direct Logo Lloyds Bank Logo Munt Hypotheken Logo ING Bank Logo Florius   Logo BLG Wonen Logo bijBouwe.nl Logo Attens Hypotheken Logo de Nederlandse Verzekeringen Maatschappij Logo AegonLogo ArgentaLogo ABN AmroLogo HypotrustLogo HypotrustLogo HypotrustLogo Hypotrust

Ervaringen van onze klanten

Onze persoonlijke werkwijze wordt enorm gewaardeerd door onze klanten.

9.5/10

Goed advies gekregen en de adviseur is altijd goed bereikbaar wat heel fijn is. Een eerste huis kopen is een hele stap en bij elke stap in het proces wordt je goed voorgelicht.

Het was overall een zeer prettige ervaring; het contact met de adviseur was goed, alles werd duidelijk uitgelegd, hij reageert snel en heeft er voor gezorgd dat mijn hypotheek…

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Ieder hypotheekadvies is maatwerk. Wij nodigen u daarom uit voor een kosteloos oriëntatiegesprek. Wij noemen dit ouderwetse service!

Geheel kosteloos en vrijblijvend

Afspraak op ons kantoor óf videobellen

Zowel overdag als ’s avonds, dus u hoeft geen vrij te nemen!

Wij zijn werkzaam vanuit een prachtige locatie in Hendrik-Ido-Ambacht en hebben door de jaren heen een klantenkring opgebouwd in de de gehele Drechtsteden, maar ook de stadsregio Rotterdam én de Hoeksche Waard! Vul het formulier hiernaast in om uw gesprek aan te vragen. Wij nemen binnen 24 uur contact op om een datum, tijd en locatie te overleggen.

    Wij gebruiken uw gegevens enkel om contact op te nemen (privacyverklaring)

    Inloggen Mijn Digimap Scherm delen