Geld lenen

Van persoonlijke lening tot doorlopend krediet. Onze adviseurs zorgen ervoor dat uw lening tenminste zo verantwoord is als uw hypotheek.

Soms heeft u net niet genoeg geld achter de hand voor die nieuwe wasmachine, auto of studie. Een lening kan dan uitkomst bieden. Het geeft u net die financiële ruimte die u nodig heeft. Wij zorgen voor een verantwoorde lening met vriendelijke voorwaarden.

Verantwoord geld lenen voor iedereen

Als u geld wilt lenen zijn de twee meest voorkomende vormen de persoonlijke lening en het doorlopende krediet. Een persoonlijke lening is minder flexibel, maar u weet direct waar u aan toe bent. Kies de vorm die het beste bij u past!

Bij de persoonlijke lening spreekt u aan het begin van de looptijd met de verstrekker een vast bedrag, rentepercentage en een vaste looptijd af. Op deze manier weet u precies wat uw lening gaat kosten en wanneer deze afgelost moet zijn.

Een doorlopend krediet is veel flexibeler. U spreekt met de geldverstekker een kredietlimiet af. Zolang u onder dit bedrag blijft kunt u opnemen en aflossen. Er is geen vaste looptijd en het rentepercentage is flexibel.

Eenvoudig aanvragen en de laagste rente
Als onafhankelijk tussenpartij bieden we u altijd de laagste rente. Wij gaan op zoek naar de geldverstrekker die het beste past bij uw situatie en zorgen voor een verantwoorde lening. Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op om uw wensen te bespreken.

    Wij gebruiken uw gegevens enkel om contact op te nemen (privacyverklaring)

    Inloggen Mijn Digimap Scherm delen