Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

U gaat binnenkort verhuizen

Dat betekent dat er een hele hoop op u af komt. Vergeet uw hypotheek niet! Ondertussen is er misschien veel veranderd..

Uw situatie is waarschijnlijk niet precies hetzelfde als de laatste keer dat u een woning kocht. Tijd om de mogelijkheden opnieuw te bekijken. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes!

Gratis kennismakingsgesprek

Een nieuwe hypotheek voor een nieuw huis

Een nieuwe woning betekent dat er veel verandert, ook uw hypotheek. Samen bekijken we wat het beste past bij uw nieuwe situatie, zodat u zich kan focussen op andere dingen.

Uw nieuwe situatie vraagt misschien om een andere hypotheekvorm. Het kiezen voor een andere aanbieder kan u in sommige situaties maandelijks veel geld besparen! Wij zetten alles weer eens goed op een rijtje zodat u een verantwoorde keuze kunt maken.

We helpen u ook graag met alles rondom uw hypotheek, zoals verzekeringen, taxaties of een bouwkundige keuring. U hoeft niets meer zelf uit te zoeken, wij helpen u stap-voor-stap totdat u de trotse eigenaar bent van uw nieuwe woning.

Compleet all-in hypotheekadvies

 • Advies van een Erkend hypotheekadviseur / Hypothecair Planner!
 • We kijken grondig naar uw huidige en toekomstige situatie
 • We vergelijken alle aanbieders en gaan op zoek naar de beste hypotheek voor uw situatie
 • We vragen (indien nodig) voor u een overbruggingshypotheek aan
 • We kijken ook even met u mee naar het voorlopig koopcontract
 • We vragen de bankgarantie voor u aan
 • We vragen een overlijdensrisicoverzekering voor u aan
 • We vragen desgewenst een maandlastenverzekering voor u aan
 • We vragen desgewenst een bouwkundige keuring voor u aan
 • We vragen de taxatie voor u aan en onderhouden de contacten
 • We regelen wanneer nodig een financiële check voor u
 • We regelen de notaris voor u en controleren de stukken
 • We vragen desgewenst de benodigde schadeverzekeringen voor u aan
 • Wanneer nodig zeggen we uw huidige schadeverzekeringen op

Kunt u deze woning kopen?

Als u binnenkort gaat verhuizen, wilt u graag weten wat u dat straks gaat kosten. Gebruik onze rekentool om te berekenen of het huis dat u op het oog heeft binnen uw budget valt. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Ga naar de rekentool

Veelgestelde vragen bij verhuizen

Hieronder vindt u een paar van de meeste gestelde vragen die wij regelmatig krijgen over de hypotheek bij verhuizen.

Absoluut! Bij uw huidige hypotheekaanbieder blijven is altijd mogelijk, maar niet altijd de voordeligste keuze. We vergelijken alle aanbieders voor u en tonen u de meest voordelige opties.

Ja, wij zijn echt onafhankelijk. We vergelijken voor u ruim 30 hypotheekaanbieders. Zo weet u zeker dat uw hypotheek het voordeligste is!

In dat geval is een overbruggingshypotheek de oplossing. De overwaarde van uw oude huis is nog niet vrijgekomen, terwijl u die nodig hebt voor het afsluiten van uw nieuwe hypotheek. De overbruggingshypotheek helpt u dit ‘gat’ te overbruggen, totdat u uw woning verkocht heeft.

Doorgaans dient u 12 maanden dubbele lasten te kunnen aantonen.

Mocht er in uw specifieke situatie sprake zijn van een verlies dan ook zijn er mogelijkheden. We leggen u dat graag uit.

We helpen u gedurende het hele proces, dus ook met uw oude hypotheek! Wij zorgen dat alles naadloos over gaat naar uw nieuwe hypotheek en/of aanbieder.

Als u een gratis kennismakingsgesprek aanvraagt vertellen we u precies wat we nodig hebben!

Een taxatierapport is bij een hypotheekaanvraag in bijna alle gevallen verplicht. Mocht dit in uw specifieke situatie niet zo zijn dan zullen we dit uiteraard tijdig kenbaar maken. Vraag uw taxatierapport gemakkelijk aan door hier te klikken!

Een bouwkundige keuring is niet altijd verplicht. Voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie is zo’n keuring in sommige gevallen verplicht. Soms geeft de taxateur in het taxatierapport te kennen dat een bouwkundig keuring gewenst is. Klik hier om een keuring aan te vragen die aan alle eisen voldoet.

Mogen wij u helpen bij de hypotheek voor uw nieuwe woning?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen