Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Ons Team

Van Zessen bestaat uit een team van specialisten.

We begrijpen uw financiële situatie! Of het nu gaat om hypotheekadvies, uw verzekeringen, inzicht in uw pensioensituatie of scheiden… We denken met u mee, we geven u advies en we ontzorgen u bij al uw financiële vraagstukken. Voor elke situatie bieden wij een passend advies door onze ruime onafhankelijke ervaring in advies én bemiddeling.

Maak hieronder kennis met ons team. 👇

Michel van Zessen

Geboren en getogen in Zwijndrecht en inmiddels sinds 2018 woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor de meeste ondernemers en particulieren is het regelen van financiële zaken geen dagelijkse kost. Met gezond verstand kom je een heel eind, maar dan nog is het lastig om in het woud van wetten en regels, financiële producten en mogelijkheden de beste keuzes te maken.

Als Verzekeringsadviseur, Erkend Financieel Adviseur, Erkend Hypothecair Planner én Register Private Life Planner ben ik gewend om voor deze uitdagingen een passende oplossing te vinden. Daarbij heb ik kennis en kwaliteit hoog in het vaandel staan, zodat ik voor u de beste producten uit het aanbod kan selecteren. Dat is immers mijn vak.

Mijn persoonlijke uitdaging vind ik in intensief sporten. Bij sport is het vaak het resultaat dat telt.
Die uitdaging zie ik ook in mijn werk, want voor u geldt ook dat het uiteindelijke resultaat erg belangrijk is, met de geruststellende gedachte dat uw financiële zaken goed geregeld zijn. Door de verzwaarde wetgeving op dit gebied en de steeds ingewikkelder wordende samenleving, is het meer dan ooit belangrijk, dat een goed klantgericht plan moet worden gemaakt. Daarin staan uw behoeften centraal.

Anita Stolk

Mijn naam is Anita Stolk, geboren in Dordrecht en woonachtig in Alblasserdam. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en fietsen, maar van een terrasje pakken of lekker uit eten gaan kan ik ook erg genieten.

Op kantoor ben ik één van de eerste aanspreekpunten. Veel relaties kennen mij echter ook van de tekenafspraken op kantoor. Zodra de hypotheekofferte met u is doorgenomen bespreken we de opgevraagde stukken en zorg ik ervoor dat het dossier compleet gemeld word. Hierna bewaak ik de voortgang tot en met de notaris.

In de tussentijd bespreek ik graag de benodigde schadeverzekeringen met u.

Als gespecialiseerd inkomens- en verzekeringsadviseur doe ik u graag een passende aanbieding voor uw huidige en/of nieuwe situatie. Dit voor de particuliere relatie, maar uiteraard ook voor de zakelijke relatie. Hierbij denkend aan de startende ondernemer die de risico’s in kaart wilt brengen tot de groot zakelijke ondernemer. We zijn net zoals bij hypotheken niet gebonden aan bepaalde aanbieders en vergelijken een groot aantal verzekeraars, zodat we altijd de beste voorwaarden in combinatie met een scherpe premie kunnen bieden.

Kom vrijblijvend langs om kennis te maken.

Linsey Blaauw

Mijn naam is Linsey. Geboren en getogen in Papendrecht en inmiddels sinds 2014 woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht samen met mijn vriend en drie kinderen. Mijn vrije tijd breng ik dan ook graag door met het gezin of vrienden.

Na school ben ik begonnen bij een makelaarskantoor hier in de omgeving en in 2010 heb ik de overstap gemaakt naar de financiële dienstverlening als binnendienstmedewerker verzekeringen.

En nu ben ik dus te vinden bij Van Zessen! Samen met Anita zal ik één van uw eerste aanspreekpunten zijn. Nadat de hypotheekaanvraag is gedaan zorg ik voor het verwerken en bewaken van uw dossier. Daarnaast geef ik u graag een passend advies over de schadeverzekeringen. We zorgen ervoor dat de verzekeringen goed blijven lopen, waarbij we jaarlijks een check uitvoeren en iedere 3 jaar nodigen we u uit voor een onderhoudsgesprek.

Dit noemen wij ouderwetse service!

De veelzijdigheid van het werk en ook het persoonlijke contact met de klanten maakt mijn werk nóg leuker. Wij staan u als klant graag bij van begin tot eind én ver daarna.

Wilt u ook totaal ontzorgd worden en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Loop dan gerust eens bij ons binnen. De deur staat open!

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek en/of verzekering voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen