Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Ons Team

Van Zessen bestaat uit een team van specialisten.

We begrijpen uw financiële situatie! Of het nu gaat om hypotheken, verzekeringen of scheiden… We denken met u mee, we geven u advies en we ontzorgen u bij al uw financiële vraagstukken. Voor elke situatie bieden wij een passend advies door onze ruime onafhankelijke ervaring in advies én bemiddeling.

Maak hieronder kennis met ons team 👇

Michel van Zessen

Voor de meeste ondernemers en particulieren is het regelen van financiële zaken geen dagelijkse kost. Met gezond verstand kom je een heel eind, maar dan nog is het lastig om in het woud van wetten en regels, financiële producten en mogelijkheden de beste keuzes te maken.

Als Verzekeringsadviseur, Erkend Financieel Adviseur, Erkend Hypothecair Planner én Register Private Life Planner ben ik gewend om voor deze uitdagingen een passende oplossing te vinden. Daarbij heb ik kennis en kwaliteit hoog in het vaandel staan, zodat ik voor u de beste producten uit het aanbod kan selecteren. Dat is immers mijn vak.

Mijn persoonlijke uitdaging vind ik in intensief sporten. Bij sport is het vaak het resultaat dat telt.
Die uitdaging zie ik ook in mijn werk, want voor u geldt ook dat het uiteindelijke resultaat erg belangrijk is, met de geruststellende gedachte dat uw financiële zaken goed geregeld zijn. Door de verzwaarde wetgeving op dit gebied en de steeds ingewikkelder wordende samenleving, is het meer dan ooit belangrijk, dat een goed klantgericht plan moet worden gemaakt. Daarin staan uw behoeften centraal.

Anita Stolk

Mijn naam is Anita Stolk, geboren in Dordrecht en woonachtig in Alblasserdam. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en fietsen, maar van een terrasje pakken of lekker uit eten gaan kan ik ook erg genieten.

Op kantoor ben ik één van de eerste aanspreekpunten. Veel relaties kennen mij echter ook van de tekenafspraken op kantoor. Zodra de hypotheekofferte met u is doorgenomen bespreken we de opgevraagde stukken en zorg ik ervoor dat het dossier compleet gemeld word. Hierna bewaak ik de voortgang tot en met de notaris.

In de tussentijd bespreek ik graag de benodigde schadeverzekeringen met u.

Als verzekeringsadviseur doe ik u graag een passende aanbieding voor uw huidige en/of nieuwe situatie. We zijn net zoals bij hypotheken niet gebonden aan bepaalde aanbieders en vergelijken ruim 20 verzekeraars, zodat we te allen tijde de beste voorwaarden in combinatie met een scherpe premie kunnen bieden.

Dit noemen wij ouderwetse service! Kom vrijblijvend langs om kennis te maken, de deur staat open!

Word jij onze nieuwe collega?

Onze missie is het realiseren van een persoonlijk, passend en begrijpelijk financieel plan en/of hypotheekplan en het verzorgen van de afwikkeling hiervan, waarbij we uitblinken in hetgeen wat we doen; de zaken uit handen nemen en rust creëren voor onze klant. Bij ons staat communicatie in voor onze klant begrijpelijke taal voorop.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen