Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Obvion Hypotheken

Obvion N.V. werd in 2002 gesticht als joint venture van de Rabobank Groep en het Pensioenfonds ABP. Sinds 2012 is Obvion volledig in handen van de Rabobank.

Al meer dan 40 jaar verstrekt Obvion hypotheken op de Nederlandse woningmarkt, via het onafhankelijk intermediair. Obvion vindt het namelijk belangrijk dat de consument hulp krijgt van een adviseur. Volgens Obvion is een onafhankelijk adviseur een goede gids, die de consument objectief wijst op de mogelijkheden en risico’s van een hypotheek.

Obvion behoort tot een van de vijf grootste hypotheekverstrekkers in Nederland. Het bedrijf is statutair gevestigd in Eindhoven, maar het hoofdkantoor bevindt zich in Heerlen. Vanaf 1980 is de organisatie actief als ABP Hypotheken. Obvion N.V. werd in 2002 gesticht als joint venture van de Rabobank Groep en het Pensioenfonds ABP. Zowel de Rabobank Groep als het Pensioenfonds ABP waren destijds eigenaar van Obvion. Sinds maart 2012 volledig in handen van Rabobank.

Actuele Obvion Hypotheken rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van Obvion Hypotheken? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen