Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Rabobank

De Rabobank is een Nederlandse bank, opgericht in 1895. Statutair gevestigd in Amsterdam met het hoofdkantoor in Utrecht.

Obvion Hypotheken en Vista Hypotheken vallen beide onder de Rabobank Groep.

De Rabobank is een marktleider in het verstrekken van hypotheken. De afgelopen decennia is de Rabobank uitgegroeid tot een internationale financiële dienstverlener die actief is op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.

Bovendien kan de Rabobank maatwerk leveren bij het verstrekken van hypotheken. Ook staan zij bekend als een geldverstrekker die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en hebben zij een focus op het financieren van nieuwbouw woningen.

Actuele Rabobank rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van Rabobank? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen