Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Syntrus Achmea Hypotheken

Syntrus Achmea is een dochteronderneming van Achmea B.V. en onderdeel van de Achmea Groep.

Syntrus Achmea financiert, ontwikkelt, belegt in vastgoed  en hypotheken in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers zoals verzekeraars en charitatieve instellingen.

In totaal beheren zij € 25,7 miljard voor 70 klanten. Syntrus Achmea kiest voor duurzame investeringen met financieel én maatschappelijk rendement.

Al meer dan 50 jaar helpt Syntrus Achmea klanten bij de realisatie van hun woonwensen, met hypotheekproducten die aansluiten op hun voorkeuren en mogelijkheden. Dat doen ze met geld van Nederlandse pensioenfondsen, verzekeraars en charitatieve instellingen. Eerlijk geld, voor een eerlijke hypotheek. Een Syntrus Achmea Hypotheek is er voor starters, doorstromers, verhogers en oversluiters op de woningmarkt. Een hypotheek met heldere hypotheekvoorwaarden en een scherpe rente. Syntrus Achmea kent twee producten: de Basishypotheek en de Comforthypotheek.

Actuele Syntrus Achmea hypotheekrentes

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van Syntrus Achmea? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen