Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

HollandWoont

HollandWoont is een hypotheeklabel van het distributiebedrijf Conneqt Mortage Distribution.

HollandWoont is naast IQWOON, Hypotrust en Robuust Hypotheken een label van Conneqt. HollandWoont richt zich op de consument die een hypotheek met NHG wil afsluiten, oversluiten of meeverhuizen.

HollandWoont is een hypotheekverstrekker die zich richt op de consument die een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wil afsluiten, oversluiten of meeverhuizen. HollandWoont trekt kapitaal aan van binnenlandse en buitenlandse institutionele partijen (banken, verzekeraars, pensioenfondsen gevestigd in de EU, Zwitserland, Noorwegen, US of UK). Uiteraard selecteren zij investeerders heel zorgvuldig. Daarnaast maken zij afspraken met investeerders om er voor te zorgen dat zij consumenten tijdens de looptijd van de hypotheek kunnen helpen bij nieuwe wensen.

Actuele HollandWoont rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van HollandWoont? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen