Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is onderdeel van NN Group. Een ander onderdeel van NN Group is Woonnu.

NN Group is een internationale financiële dienstverlener actief in 18 landen en toonaangevend in een aantal Europese landen en Japan. NN Group N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam (NN).

Nationale Nederlanden ( NN ) is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten aan ruim 6 miljoen particulier en zakelijke klanten in Nederland.

NN behoort met ruim 3 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste financiële dienstverlener van Nederland. NN biedt een compleet assortiment aan producten waaronder hypotheken, verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, beleggingen en leningen. De ambitie van NN is om klanten te helpen hun financiële doelen te realiseren: ‘persoonlijke service die aansluit op jouw leven’.

Actuele Nationale Nederlanden rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van Nationale Nederlanden? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen