Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Woonnu

Woonnu is eind 2019 opgericht door Nationale-Nederlanden.

Woonnu biedt hypotheekoplossingen voor de aankoop en/of verduurzaming van woningen. Daarnaast belonen zij duurzaam wonen met een aantrekkelijke duurzaamheidskorting op de hypotheekrente.

Een hypotheek van Woonnu wordt afgesloten via een aantal onafhankelijke hypotheekadviseurs. Door de aangeboden garanties van de verduurzamingscheck en het bijbehorende verduurzamingsrapport hebben financieel adviseurs bij het aanvragen van de hypotheek inzicht in de totale financieringsbehoefte van de consument. Dit komt doordat het helder is welke energiebesparende maatregelen benodigd zijn om duurzaam wonen mogelijk te maken.

Actuele Woonnu rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van Woonnu? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen