Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Argenta

Argenta, de hypotheekverstrekker met Belgische wortels, is een familiebedrijf dat is
opgericht in 1956 en is actief in de Benelux.

Als echte woonbank heeft Argenta inmiddels al heel wat hypotheken in Nederland verstrekt. Argenta heeft hiervoor een succesvolle samenwerking met meer dan 2000 onafhankelijke adviseurs.

Bij Argenta Spaarbank N.V. zijn er veel mogelijkheden voor consumenten die samen via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO), door projectbouw of in eigen beheer hun nieuwe droomwoning willen bouwen en financieren.Een hypotheek sluiten bij Argenta biedt de volgende voordelen: altijd aantrekkelijke rentetarieven, gunstige voorwaarden bij een bouwdepot, verhuisregeling en mogelijkheden voor houten skeletbouw en houten woningen. Ook is Argenta een interessante partij voor het regelen van een ondernemershypotheek.

Actuele Argenta rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van Argenta? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen