Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Clarian Wonen

Clarian Wonen is een duurzame hypotheekverstrekker voor de Nederlandse hypotheekmarkt. 

Clarian Wonen is sinds 2 maart 2021 het vijfde hypotheeklabel in het assortiment van Conneqt. Hiermee zegt het bedrijf in te zetten “op enkele onderscheidende voorwaarden waarmee onder andere senioren en oversluiters extra mogelijkheden krijgen.

Clarian Wonen is een label van Conneqt. Dutch Mortgage Portfolio Management ( DMPM ) is als portefeuillemanager verantwoordelijk voor de regie en uitvoering en Quion zorgt voor de acceptatie, het beheer en de administratie. Clarian Wonen is geschikt voor iedereen die een hypotheek zonder Nationale Hypotheekgarantie (NHG) wil. Clarian Wonen heeft duidelijke acceptatiecriteria en heldere voorwaarden.

Actuele Clarian Wonen rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van Clarian Wonen? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen