Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Tellius Hypotheken

Tellius Hypotheken is een initiatief van Syntrus Achmea, een partij die ruim 50 jaar actief is op de Nederlandse hypothekenmarkt.

Bij Tellius zijn ze graag serieus over hypotheken. Ze vinden het belangrijk dat de klant goed advies krijgt en dat de klant weet wat hij kunt lenen maar ook wat de risico’s zijn. Hier proberen zij hun hypotheken en dienstverlening op af te stemmen.

Het Tellius Hypothekenfonds is een initiatief van Syntrus Achmea, in opdracht van haar institutionele beleggers. Syntrus Achmea Real Estate & Finance B.V. treedt op als uitvoerder en beheerder van het Tellius Hypothekenfonds. Syntrus Achmea Real Estate & Finance B.V. en Stichting Tellius Hypothekenfonds adviseren niet en werken uitsluitend via deskundige hypotheekadviseurs.

Actuele Tellius Hypotheken rentetarieven

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van Tellius Hypotheken? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen