Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

A.s.r.

A.s.r. is onderdeel van ASR Nederland, een beursgenoteerde Nederlandse verzekeringsgroep, ontstaan in 1997. ASR Nederland is een beursgenoteerde Nederlandse verzekeringsgroep en hypotheekaanbieder.

ASR Nederland voert ook deze merken: Loyalis, de Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Ditzo.

De rijke historie van a.s.r. begint in 1720 met de oprichting van de N.V. Maatschappij van Assurantie, Discontering en Beleening der Stad Rotterdam. De basis voor het huidige bedrijf wordt gelegd in 2000 met de fusie van Fortis AMEV en de ASR Groep, bestaande uit De Amersfoortse, Stad Rotterdam Verzekeringen en Woudsend Verzekeringen.

A.s.r. verstrekt de WelThuis hypotheek. Een a.s.r. hypotheek kunt u alleen afsluiten via een hypotheekadviseur. Voor het verduurzamen van uw woning kunt u extra lenen.

Actuele a.s.r. rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van a.s.r.? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen