Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Aegon

AEGON is in 1983 ontstaan, door de fusie van AGO en ENNIA.

De onderneming biedt wereldwijd aan ongeveer 30 miljoen klanten levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheerproducten aan en heeft activiteiten in meer dan 20 landen in Amerika, Europa en Azië.

Aegon is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Daarnaast kunt u ook bij Aegon terecht voor andere financiële producten, zoals voor uw pensioen, hypotheek, beleggingen of bankzaken. Aegon heeft tot missie om het financiële bewustzijn én de financiële zelfstandigheid van Nederlanders te vergroten. Dat doen zij door te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven, de juiste producten en diensten te leveren en slimme hulpmiddelen aan te reiken.

Bovendien is Aegon al jaren beursgenoteerd en maakt deel uit van de AEX-index. De organisatie is de moedermaatschappij van Nedasco, Robidus en TKP. Daarnaast heeft Aegon verschillende innovatieve bedrijven zoals Knab Bank en zijn zij de funder achter het hypotheekmerk Robuust Hypotheken.

Actuele Aegon rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van Aegon? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen