Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Woonfonds

Woonfonds is een in Brabants gevestigd bedrijf, die onderdeel is van de verzekeraar Achmea.

Bij de hypotheekuitvinder Woonfonds werken circa 200 medewerkers. Sinds 1973 bieden zij hypotheken aan via onafhankelijke financieel adviseurs. Woonfonds kan met recht een doelgroepenspecialist worden genoemd.

Woonfonds ontwikkelt slimme woonoplossingen voor een aantal doelgroepen, zoals ondernemers, vermogende particulieren, senioren, families en (startende) vastgoedbeleggers. Als hypotheekverstrekker onderscheidt deze organisatie zich door persoonlijke, betrokken marktbenadering en een ruim acceptatiebeleid. Op basis van een goede motivatie is er bij de geldverstrekker ruimte voor maatwerk hypotheken. Vanwege deze pragmatische aanpak is deze geldverstrekker geschikt voor een ‘explain hypotheek’. De organisatie heeft namelijk flexibele hypotheken en medewerkers die echt meedenken.

Actuele Woonfonds hypotheekrentes

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van Woonfonds? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen