Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

ABN AMRO

ABN AMRO Bank N.V. is de beursgenoteerde houdstermaatschappij van de Nederlandse bankgroep ABN AMRO.

Opgericht tijdens de kredietcrisis door samenvoeging van de Nederlandse takken van het voormalige Fortis en het voormalige ABN AMRO Holding N.V.

ABN AMRO behoort tot de top drie hypotheekaanbieders van Nederland en is daarmee een belangrijke speler in de hypotheekbranche. U kunt een hypotheek bij ABN AMRO direct afsluiten (online of in een van de vestigingen) of indirect via een onafhankelijke adviseur. Bovendien biedt ABN AMRO ook maatwerk op het gebied van diverse hypotheken, zoals de ondernemershypotheek voor zzp’ers. Ook richt ABN AMRO zich op speciale doelgroepen, zoals medici, vrije beroepen (advocaten, notarissen, etc.) en expats. Een dochtermaatschappij van de ABN AMRO Group is Florius, waar wij uiteraard ook een rechtstreekse aanstelling bij hebben.

Actuele ABN AMRO rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van ABN AMRO? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen