Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Florius

Florius is sinds 2017 onderdeel van de ABN AMRO Hypotheken Groep.

In 1946 heeft de grondlegger Jacob Wiersema de Bouwspaarkas Drentsche Gemeente opgericht. Hij speelde hiermee in op het grote woningtekort na de Tweede Wereldoorlog, om mensen met een smalle beurs aan een eigen huis te helpen. Later heeft deze publieke spaarkas zich ontwikkeld tot het Bouwfonds Nederlandse Gemeenten N.V.

Florius biedt hypotheken en verzekeringen aan. Ze staan voor hypotheken die meebewegen; onbezorgd wonen, nu en later. Florius is een innovatief en modern hypothekenbedrijf met een rijke geschiedenis die meer dan zeventig jaar terug gaat.

In 2015 heeft het bedrijf de hypotheekportefeuilles van Reaal en WoonNexxt Hypotheken overgenomen. In oktober 2016 werden hier ook de portefeuilles van MNF Bank en Albank aan toegevoegd en in 2017 kwamen daar nog Direktbank Woning Hypotheken en Direktbank Praktijkvoorziening bij.

Actuele Florius rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van Florius? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen