Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Attens Hypotheken

Attens Hypotheken is er speciaal voor mensen die werkzaam zijn in zorg en welzijn.

Bijzondere mensen, in bijzondere financiële omstandigheden. Attens houdt rekening met deze omstandigheden, om het kopen van een huis ook voor hen mogelijk te maken.

Attens Hypotheken is ontwikkeld met medewerking van PGGM&CO. Deze ledenorganisatie voor de sector zorg en welzijn heeft haar leden gevraagd naar hun wensen op het gebied van hypotheken. Die wensen zijn vertaald naar een hypotheek speciaal voor deze sector. De hypotheken die Attens verstrekt, komen uit het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW), dat verantwoordelijk is voor de pensioenen van ruim 2,7 miljoen (oud-) medewerkers in deze sector.

Actuele Attens Hypotheken rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van Attens Hypotheken? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen