Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

BLG Wonen

BLG Wonen is opgericht in 1954 onder de naam Bouwfonds Limburgse Gemeenten in een periode dat de overheid eigen woningbezit sterk stimuleerde.

Tegenwoordig is BLG Wonen de handelsnaam en zijn zij onderdeel van staatsbankorganisatie De Volksbank. Merken als ASN Bank, RegioBank, en SNS Bank vallen ook onder De Volksbank.

BLG Wonen werkt samen met een groot netwerk van onafhankelijke adviseurs bij het vinden van een passende hypotheek. Zij kenmerken zich als een persoonlijke en deskundige hypotheekverstrekker die met klanten meedenkt. Hun specialisme is het leveren van maatwerk hypotheken en kijken verder dan alleen de cijfers en proberen altijd een oplossing te vinden. BLG Wonen kijkt naar wat er wél mogelijk is, zodat de klant kan wonen zoals hij dat wilt.

Actuele BLG Wonen rentestanden

Bent u benieuwd naar de actuele rentetarieven van BLG Wonen? Of wilt u juist de rentestanden weten van andere rentevaste periodes of hypotheekvormen? Bekijk dan onze actuele hypotheekrentes pagina.

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en geldverstrekkers, bekijk hier onze hypotheekverstrekkers.

Mogen wij u helpen bij de beste hypotheek voor uw situatie?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen