Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Een uitvaartverzekering afsluiten

De gemiddelde uitvaartkosten zijn sinds de komst van de euro sterk gestegen. Voor een gemiddelde crematie bent u al snel € 7.500,- kwijt en voor een gemiddelde begrafenis zelfs € 10.000,-? Helaas is een groot deel van alle Nederlanders te laag verzekerd tegen de kosten van een uitvaart.

Het is logisch dat niemand graag stilstaat bij de gevolgen van een overlijden, maar serieus nadenken over later, over hoe u gecremeerd of begraven wilt worden, is toch echt verstandig. Hiermee voorkomt u dat uw nabestaanden behalve het verlies van een dierbare ook tegen de financiële gevolgen van een te laag verzekerd bedrag aanlopen.

Verschillende uitvaartverzekeringen bij van Zessen

U kunt zich verzekeren door middel van een natura-uitvaartverzekering, waarbij u maandelijkse premie of een koopsom betaalt. Bij een overlijden wordt er geen bedrag uitgekeerd, maar de verzekeraar verzorgt de begrafenis. Er wordt dus bij overlijden geen geldbedrag uitbetaald. Vaak is er een basispakket verzekerd, waarin de gebruikelijke diensten en kosten zijn opgenomen. Uiteraard is zo’n pakket bij de meeste uitvaartverzekeraars naar wens uit te breiden. U kunt hierbij denken aan een aanvullende geldverzekering.

U kunt ook kiezen voor het verzekeren van een geldbedrag. Door het betalen van een periodieke premie of een eenmalige koopsom keert de verzekeraar na een overlijden het verzekerde bedrag uit. De hoogte van dat bedrag dient voldoende te zijn om een uitvaart van te betalen. Deze vorm van verzekeren geeft u dan ook meer vrijheid bij het invullen van de uitvaartwensen.

Meer informatie of interesse in een adviesgesprek?
We informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met ons

Snel en gemakkelijk een verantwoorde en voordelige uitvaartverzekering?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen