Actueel nieuws

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief.
Meld u nu aan en ontvang elke maand onze nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Article Site
Ouderen zonder geldig rijbewijs zijn niet verzekerd

Er zijn problemen bij het CBR. Vooral 75-plussers lopen hier tegenaan bij het verlengen van het rijbewijs. Is het besturen van een motorrijtuig nog wel mogelijk?

20/09/2019
Prinsjesdag - Wat zijn de financiële veranderingen?

De plannen voor 2020 zijn weer bekend gemaakt met Prinsjesdag. Welke veranderingen ga je volgend jaar merken?

19/09/2019
Ben je schadevrij de vakantie doorgekomen?

Voor de meeste mensen zit de vakantie er weer op. Heb je tijdens de vakantieperiode schade opgelopen? Misschien ben je er wel tegen verzekerd.

13/09/2019
Kun je geld verdienen met een vakantiehuis?

Het kopen van een vakantiewoning als belegging kan goed uitpakken, maar sta wel stil bij de risico’s. Het kan je ook geld gaan kosten.

10/09/2019
Denk hierover na voor je een hypotheek afsluit

Een hypotheek is een lening voor het kopen van een huis, maar niet alle hypotheken zijn gelijk. De verschillen zijn juist groot. Waar moet je over nadenken voor je een hypotheek kiest?

06/09/2019
Spaarrente is nu echt bijna nul

De spaarrente is nog net niet negatief, maar dat kan een kwestie van tijd zijn. Wat zijn de alternatieven voor het sparen?

04/09/2019
Je huis verduurzamen heeft ook invloed op de opstalverzekering

Wil je jouw huis duurzamer maken? Dat kan een goede financiële beslissing zijn, maar vergeet niet dat het ook invloed kan hebben op de opstalverzekering.

30/08/2019
Hoe blijven de nabestaanden achter na overlijden?

Een overlijdensrisicoverzekering wordt vaak afgesloten bij het kopen van een huis, maar deze verzekering is meer dan alleen maar een vangnet om de woonlasten te drukken.

28/08/2019
Looptijd van de aflossingsvrije hypotheek

De aflossingsvrije hypotheek kan problemen geven bij het bereiken van de einddatum. Het verlengen van de looptijd kan de oplossing zijn, maar er zijn ook andere oplossingen.

23/08/2019
Besparen op de vaste lasten met inzicht

Weet je hoeveel geld er maandelijks binnenkomt en waar het weer aan wordt uitgegeven? Inzicht voorkomt schulden en kan jou helpen met het besparen.

21/08/2019
Bied nabestaanden zekerheid voor 10 euro per maand

Tegen een naar verhouding lage premie kun je de financiële gevolgen van het overlijden opvangen voor je nabestaanden. Met 10 euro kun je al een hoog bedrag verzekeren.

16/08/2019
Een studieschuld wordt toch niet zichtbaar?

Er waren politieke plannen voor een schuldverklaring. Huizenkopers zouden deze op kunnen vragen om inzicht te krijgen in de studieschuld. Waarom gaat het toch niet door?

14/08/2019
Hypotheek aflossen of je huis verduurzamen

Je kunt extra aflossen op de hypotheek, maar je kunt het bedrag ook gebruiken voor het verduurzamen van je huis. Wat zijn de verschillen in euro’s?

09/08/2019
Partners zijn het vaak oneens over geldzaken

Ongeveer 25 procent van de stellen maakt ruzie over geldzaken. Het gaat vooral over hoe om te gaan met geld en waar het aan wordt uitgegeven. Toch denken de meeste partners hetzelfde over geldzaken.

07/08/2019
Kan de WA casco autoverzekering nog wel uit?

De WA casco is de autoverzekering met de ruimste dekking. Maar voor oudere auto’s kan een beperktere verzekeringsvorm de betere keuze zijn. Waar is het van afhankelijk?

02/08/2019
Waar let je op bij het kopen van een gebruikte auto?

Waar let je op bij het kopen van een gebruikte auto? Ook zonder verstand van auto’s kun je een miskoop voorkomen. Lees hiervoor onze tips.

31/07/2019