Actueel nieuws

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief.
Meld u nu aan en ontvang elke maand onze nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Article Site
Een hypotheek afsluiten zonder een overlijdensrisicoverzekering?

Een overlijdensrisicoverzekering is vaak niet meer verplicht bij het afsluiten van een hypotheek, maar verstandig is het wel. Wat maakt deze verzekering zo belangrijk?

19/04/2019
Binnen één dag geld overmaken wordt mogelijk

Binnenkort wordt het mogelijk om binnen 5 seconden bedragen over te boeken. Begin juli moet het systeem werken bij 7 Nederlandse banken. Wat ga je ervan merken?

17/04/2019
Een te laag verzekerd bedrag in de woonverzekering voorkomen

Een te laag verzekerd bedrag in de woonverzekeringen kan grote gevolgen hebben bij schade. Hoe worden de verzekerde bedragen van de inboedelverzekering en de opstalverzekering vastgesteld?

12/04/2019
Maximale bestedingsvrijheid in plaats van maximale hypotheek?

Vaak wordt er voor een hypotheek uitgegaan van wat het maximale op basis van het inkomen is, maar is dat wel verstandig? Misschien passen de hypotheeklasten niet binnen jouw budget.

10/04/2019
Huis beschadigt door een storm? Wat vergoedt de verzekeraar?

Door een heftige storm kan jouw huis zwaar beschadigd raken. Gelukkig kun je het verzekeren met de opstalverzekering. Wat vergoedt de verzekeraar is dat geval?

05/04/2019
Hoe kom je weer uit de schulden?

Het hebben van schulden kan ook weer verdere schulden veroorzaken. Het is dus zaak om zo snel mogelijk schulden weg te werken, maar hoe? Wij kunnen jou op weg helpen.

03/04/2019
Kun je de wegbeheerder aansprakelijk stellen voor autoschade?

Wist je dat je de wegbeheerder aansprakelijk kunt stellen voor schade ontstaan door bijvoorbeeld een slecht wegdek of andere gevaarlijke situaties op de openbare weg? Hoe zit het?

29/03/2019
Een salarisverhoging kan ook een keerzijde hebben

Een salarisverhoging ben je natuurlijk blij mee, maar wist je dat het jou ook geld kan kosten? Je kunt namelijk het recht op toeslagen (deels) verliezen. Hoe zit het?

27/03/2019
Ik koop een duurder huis – Kan ik mijn hypotheek meenemen?

Bepaalde hypotheken kun je meeverhuizen naar het volgende koophuis. Hoe zit het als je een duurder huis koopt?

22/03/2019
Wat zijn de grootste valkuilen van een lening?

Het kiezen van een lening moet een weloverwogen keuze zijn. Er zijn namelijk een aantal valkuilen waar je niet in moet stappen.

20/03/2019
Mag je met code oranje of rood met de auto de weg op?

Bij slechte weersomstandigheden kan het KNMI code geel, oranje of rood afgeven. Wat houden ze in en heeft het ook gevolgen voor de dekking in de autoverzekering?

15/03/2019
Slimme aftrekposten voor de belastingaangifte 2018

De aangifte inkomstenbelasting over vorig jaar moet je weer invullen. Haal het maximale uit de aangifte met onze praktische tips.

13/03/2019
Kun je op oudere leeftijd nog een hypotheek afsluiten?

Op latere leeftijd een huis kopen is lastiger, maar niet onmogelijk. Vooral met een kapitaaltje achter de hand wordt het krijgen van een hypotheek veel eenvoudiger.

08/03/2019
Energie wordt flink duurder – Wat kun je er zelf tegen doen?

De energierekening valt dit jaar fors hoger uit. De politiek zoekt naar manieren om ons te compenseren, maar je kunt ook zelf de rekening drukken.

06/03/2019
Laat een stijgende hypotheekrente niet jouw probleem zijn

De hypotheekrentes stijgen naar verwachting licht in 2019. Een verdere stijging de jaren daarna is zeker niet uit te sluiten. Dit wetende, wat kun je dan het beste met je hypotheek doen?

01/03/2019
Hoe ga je veilig om met je identiteitsbewijs?

Wees voorzichtig met het verstrekken van kopietjes van jouw identiteitsbewijs. Wist je dat criminelen op dit soort documenten zitten te springen? Moet je wel een kopie verstrekken? Doe het dan veilig.

27/02/2019