Hypotheekadvies Zwijndrecht

Een verantwoorde en voordelige hypotheek dankzij een ervaren en betrokken adviseur die zich verdiept in uw persoonlijke situatie.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Gecertificeerde specialist

100% Onafhankelijk

Beoordeeld met een 9.3

 

Uw hypotheekadviseur in Zwijndrecht

Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van een woning in Zwijndrecht of overweegt u een aanpassing te maken aan uw huidige hypotheek? Dan staat u op het punt enkele belangrijke beslissingen te nemen. Tenslotte zult u voor een langere periode een belangrijk deel van uw inkomen besteden aan de hypotheek. Een goed advies is dus van belang.

Michel van Zessen is een betrokken en ervaren adviseur met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheek advies. Kwaliteit en deskundigheid heeft Van Zessen Financiële Diensten hoog in het vaandel staan. Michel is behalve Erkend Hypotheek Adviseur ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners en tevens geregistreerd als Register Private Life Planner.

Gezien het feit dat er ruim 20.000 personen zijn met een hypotheek diploma, waarvan er ongeveer 9.000 Erkend Hypotheek Adviseur zijn, maar slechts circa 1.250 de titel Erkend Hypothecair Planner mogen voeren zoals Michel, heeft u de garantie van een kwalitatief hoogstaand advies.

Foto Hypotheekadviseur Michel van Zessen

 

Onze waarborgmerken

Logo Autoriteit Financiële Markten Logo Erkend Hypotheek Adviseur Logo Erkend Hypothecair Planner Logo Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

 

Met de juiste hypotheek kunt u zorgeloos wonen

Een hypotheek lijkt misschien simpel. Het is gewoon een geldlening en daarover betaalt u rente. Op enig moment moet de lening weer terugbetaald worden. De werkelijkheid is echter een stuk ingewikkelder.

Het belangrijkste is dat u nu en in de toekomst uw hypotheeklasten kunt betalen. Houd er dus rekening mee dat er zich wijzigingen voor kunnen doen in uw persoonlijke leven, die invloed hebben op uw inkomen. Het laatste wat u wilt is dat u de woning noodgedwongen moet verlaten, omdat u de woonlasten niet meer kunt betalen.

Maar er is nog meer… De rente over de hy­potheek kan in de loop der jaren veran­deren. Is het nu verstandig om in uw situatie de rente voor een lange peri­ode vast te zetten. Of juist niet? Op enig moment zult u de hypotheek wil­len aflossen. Hoe gaat u dit doen? Allemaal vragen waarop het antwoord voor iedere situatie anders is.

Ons doel is dat u uiteindelijk zonder zorgen kunt wonen. Dat betekent dat we samen met u op zoek te gaan naar de constructie die het beste past bij uw situatie en die ook in de toekomst het makkelijkst kan worden aangepast aan veranderingen die zich bij u voordoen.

 

Een adviesrapport voor uw persoonlijke situatie

Tegenover uw hypotheek staat bezit in de vorm van de door u aangekochte woning. Daarmee maakt die hypotheek dus onderdeel uit van uw to­tale vermogenspositie. Adviseren wij u over een hypotheek dan hebben we het dus met u over vermogensvorming.

Uw persoonlijk adviesrapport bevat in ieder geval:

  • Een volledig overzicht van uw inkomsten, uitgaven en vermogenspositie
  • Inzicht in hoe de hypotheek past binnen uw eigen vermogens-ontwikkeling
  • Een hypotheekconstructie die is afgestemd op uw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst!

Wij werken samen met verschillende (aankoop)makelaars / taxateurs uit Zwijndrecht die geregistreerd zijn als register makelaar taxateur. Daarbij controleren wij de stukken van de notaris voor u, zodat op het moment dat u bij de notaris de leverings- en hypotheekakte mag tekenen ook de garantie heeft dat dit goed geregeld is.

 

 

Ons ruime aanbod hypotheekverstrekkers

Wij zijn een 100% onafhankelijk adviseur. Alleen zo bent u verzekerd van de beste hypotheek voor uw situatie tegen gunstigste voorwaarden en de laagste rente.

Logo Woonfonds Logo Venn Hypotheken Logo Syntrus Logo Tellius Logo Obvion Logo Nationale Nederlanden Logo NIBC Direct Logo Lloyds Bank Logo Munt Hypotheken Logo ING Bank Logo Florius Logo Delta Lloyd Logo Conservatrix Logo BLG Wonen Logo bijBouwe.nl Logo Attens Hypotheken Logo de Nederlandse Verzekeringen Maatschappij Logo AegonLogo ArgentaLogo ABN AmroLogo HypotrustLogo HypotrustLogo HypotrustLogo Hypotrust

 

De ervaringen van klanten

 

“Neemt echt de tijd voor  een heldere uitleg”

De adviseur neemt echt de tijd voor een heldere uitleg en het maken van een grondige financiële analyse, niet alleen voor nu maar denkt ook aan later. Hij geeft mij een zeer nauwkeurige en deskundige indruk en is een betrokken adviseur.
Juni 2017


“Fantastisch advies! Persoonlijke aandacht!”

De adviseur is een aantal keer bij ons thuis geweest en heeft ons zeer goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Alles werd goed uitgezocht, snel geregeld en er werd werkelijk aan alles gedacht!
P. de Kooker, maart 2017

 

 

Award gewonnen Independer
Reviewscore Independer

 

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Ieder hypotheekadvies is maatwerk. Wij nodigen u daarom uit voor een kosteloos oriëntatiegesprek. Wij noemen dit ouderwetse service!

  • Geheel kosteloos en vrijblijvend
  • Wij bezoeken u op locatie wanneer het u schikt.
  • Zowel overdag als ’s avonds, dus u hoeft geen vrij te nemen!

Wij zijn werkzaam vanuit Hendrik-Ido-Ambacht én Dordrecht. Hierdoor hebben we door de jaren heen een klantenkring opgebouwd in de gehele regio! Vul het formulier hiernaast in om u gesprek aan te vragen. Wij nemen binnen 24 uur contact op om een datum, tijd en locatie te overleggen.

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen (privacyverklaring)