Hypotheekadvies Hendrik-Ido-Ambacht

Een verantwoorde en voordelige hypotheek dankzij een ervaren en betrokken adviseur die zich verdiept in uw persoonlijke situatie.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Gecertificeerde specialist

100% Onafhankelijk

Beoordeeld met een 9.3

 

Even voorstellen: uw hypotheekadviseur

Denkt u over het aanschaffen van een woning in Hendrik-Ido-Ambacht of wilt u graag een aanpassing van uw huidige hypotheek? Dan staat u op het punt enkele belangrijke beslissingen te nemen. Voor een langere periode zult u tenslotte een belangrijk deel van uw inkomen besteden aan de hypotheeklasten. Een goed advies is daarom erg van belang.

Michel van Zessen is een betrokken en ervaren adviseur met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheek advies. Kwaliteit en deskundigheid heeft Van Zessen Financiële Diensten hoog in het vaandel staan. Michel is behalve Erkend Hypotheek Adviseur ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners en tevens geregistreerd als Register Private Life Planner.

Gezien het feit dat er ruim 20.000 personen zijn met een hypotheek diploma, waarvan er ongeveer 9.000 Erkend Hypotheek Adviseur zijn, maar slechts circa 1.250 de titel Erkend Hypothecair Planner mogen voeren zoals Michel, heeft u de garantie van een kwalitatief hoogstaand advies.

Foto Hypotheekadviseur Michel van Zessen

 

Onze waarborgmerken

Logo Autoriteit Financiële Markten Logo Erkend Hypotheek Adviseur Logo Erkend Hypothecair Planner Logo Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

 

De juiste hypotheek betekent zorgeloos wonen

Het lijkt allemaal vrij simpel. Een hypotheek is niets anders dan een geldlening, waarover u rente betaalt. Op enig moment moet die lening worden terugbetaald. De werkelijkheid is echter een stuk complexer.

Belangrijk is namelijk dat u de hypotheeklasten kunt betalen. Dat betekent niet alleen op dit moment, maar ook wanneer er veranderingen zijn in uw persoonlijke situatie. Tenslotte wilt u niet de woning gedwongen moeten verlaten, omdat u de woonlasten niet langer kan betalen.

Maar er is meer… De rente over de hy­potheek kan in de loop der jaren veran­deren. Is het nu verstandig om in uw situatie de rente voor een lange peri­ode vast te zetten. Of juist niet? Op enig moment zult u de hypotheek wil­len aflossen. Hoe gaat u dit doen? Allemaal vragen waarop het antwoord voor iedereen anders is.

Aan ons de taak om samen met u op zoek te gaan naar een oplossing die het beste past bij u en uw situatie, zodat u nu en in de toekomst zorgeloos kan genieten van uw eigen woning.

 

Uw persoonlijke adviesrapport

Zoals wij het zien maakt de hypotheek onderdeel uit van uw to­tale vermogenspositie. Want tegenover de geldlening staat bezit in de vorm van de door u aangekochte woning. Praten wij met u over een hypotheek dan praten wij met u over vermogensvorming.

Wat houdt uw persoonlijk adviesrapport in:

  • Een volledig overzicht van uw inkomsten, uitgaven en vermogenspositie
  • Inzicht in hoe de hypotheek past binnen uw eigen vermogens-ontwikkeling
  • Een hypotheekconstructie die is afgestemd op uw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst!

Wij werken samen met verschillende (aankoop)makelaars / taxateurs uit Hendrik Ido Ambacht die geregistreerd zijn als register makelaar taxateur. Daarbij controleren wij de stukken van de notaris voor u, zodat op het moment dat u bij de notaris de leverings- en hypotheekakte mag tekenen ook de garantie heeft dat dit goed geregeld is.

 

 

Voor deze hypotheekverstrekkers bemiddelen wij

Alleen bij een 100% onafhankelijk adviseur zoals ons, bent u verzekerd van de beste hypotheek voor uw situatie tegen de gunstigste voorwaarden en de laagste rente.

Logo Woonfonds Logo Venn Hypotheken Logo Syntrus Logo Tellius Logo Obvion Logo Nationale Nederlanden Logo NIBC Direct Logo Lloyds Bank Logo Munt Hypotheken Logo ING Bank Logo Florius Logo Delta Lloyd Logo Conservatrix Logo BLG Wonen Logo bijBouwe.nl Logo Attens Hypotheken Logo de Nederlandse Verzekeringen Maatschappij Logo AegonLogo ArgentaLogo ABN AmroLogo HypotrustLogo HypotrustLogo HypotrustLogo Hypotrust

 

De ervaringen van klanten

 

“Duidelijke taal”

Neemt echt de tijd voor een heldere uitleg en het maken van een grondige financiële analyse, niet alleen voor nu maar denkt ook aan later. Hij geeft mij een zeer nauwkeurige en deskundige indruk en is een betrokken adviseur.
W.A. Raaijmakers, juni 2017


“Fantastisch advies! Persoonlijke aandacht!”

De adviseur is een aantal keer bij ons thuis geweest en heeft ons zeer goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Alles werd goed uitgezocht, snel geregeld en er werd werkelijk aan alles gedacht!
P. de Kooker, maart 2017

 

Award gewonnen Independer
Reviewscore Independer

 

Vraag nu een gratis oriëntatiegesprek aan!

Elke situatie is uniek en daarom is ieder hypotheekadvies maatwerk. Wij nodigen u daarom uit voor een kosteloos oriëntatiegesprek.

  • Geheel kosteloos en vrijblijvend
  • Wij bezoeken u op locatie wanneer het u schikt.
  • Zowel overdag als ’s avonds, dus u hoeft geen vrij te nemen!

Wij zijn werkzaam vanuit Hendrik-Ido-Ambacht én Dordrecht. Hierdoor hebben we door de jaren heen een klantenkring opgebouwd in de gehele regio! Vul het formulier hiernaast in om u gesprek aan te vragen. Wij nemen binnen 24 uur contact op om een datum, tijd en locatie te overleggen. 

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen (privacyverklaring)