Webcamadvies

Hypotheekadvies via de webcam / videobellen

Van Zessen Financiële Diensten denkt graag met u mee. Zo staan onze adviseurs van 09:00 tot 17:30 uur voor u klaar. U krijgt direct en kosteloos antwoord op uw financiële vragen. Op afspraak kan dit ook in de avond.

Webcamadvies over uw hypotheek, leningen of verzekeringen

Valt uw vraag in de categorie complex of vindt u het prettiger om uitgebreider op uw situatie in te gaan? Ook dan denken wij graag mee. Vanaf uw eigen stoel, bureau of keukentafel kunt u via de pc, laptop of tablet webcamadvies krijgen van een onafhankelijke financieel adviseur van Van Zessen Financiële Diensten op een tijdstip dat u het uitkomt. In plaats van dat u bij ons op het scherm meekijkt, kijkt u gewoon vanuit uw eigen omgeving mee.

Het idee is simpel. U dient een aanvraag in via onze contactpagina. Op een vooraf afgesproken tijdstip wordt u gebeld door uw adviseur en vervolgens heeft u via uw pc, laptop of tablet visueel contact.

Is het noodzakelijk om op voorhand allerlei programma’s te downloaden? Nee hoor, wij hebben dit reeds voor u gedaan op onze website. Hierdoor heeft u enkel een telefoon en een pc, laptop of tablet met internetverbinding nodig. U ziet de adviseur klein in beeld en kunt er zelf voor kiezen of u ook gezien wilt worden, in dat geval dient uw apparaat voorzien te zijn van een (ingebouwde) webcam.