Webcamadvies

Hypotheekadvies via de webcam

Van Zessen Financiële Diensten denkt graag met u mee. Zo kunt u dagelijks direct chatten met een Erkend Financieel Adviseur die op werkdagen van 10:00 tot 21:00 uur voor u klaar staat. U krijgt direct en kosteloos antwoord op uw financiële vragen.

Webcamadvies over uw hypotheek, leningen of verzekeringen

Valt uw vraag in de categorie complex of vindt u het prettiger om uitgebreider op uw situatie in te gaan? Ook dan denken wij graag mee. Vanaf uw eigen stoel, bureau of keukentafel kunt u via de pc, laptop of tablet webcamadvies krijgen van een onafhankelijke financieel adviseur van Van Zessen Financiële Diensten op een tijdstip dat u het uitkomt.

Het idee is simpel. U dient een aanvraag in via onze contactpagina. Op een vooraf afgesproken tijdstip wordt u gebeld door uw adviseur en vervolgens heeft u via uw pc, laptop of tablet visueel contact.

Is het noodzakelijk om op voorhand allerlei programma’s te downloaden? Nee hoor, wij hebben dit reeds voor u gedaan op onze website. Hierdoor heeft u enkel een telefoon en een pc, laptop of tablet met internetverbinding nodig. U ziet de adviseur klein in beeld en kunt er zelf voor kiezen of u ook gezien wilt worden, in dat geval dient uw apparaat voorzien te zijn van een (ingebouwde) webcam.