Onze kwaliteitswaarborgen

Kennis en kwaliteit

Deskundigheid en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij investeren daarom continu in de kennis van onze medewerkers en de kwaliteit van onze organisatie. Wij zijn aangesloten bij verschillende keurmerk- en kwaliteitsorganisaties die hoge eisen stellen aan onze dienstverlening.

Deze kwaliteitswaarborgen geven u als klant de zekerheid dat u een deskundige, ervaren adviseur heeft die u kan voorzien van een hoogwaardig advies. Om deze hoge kwaliteit vast te houden volgen wij continu permanente educatie over alle aspecten van financiële dienstverlening. Daarnaast zijn we verplicht jaarlijks persoonlijke educatiepunten te halen op verschillende vakgebieden om onze diploma’s en certificaten te behouden.

download (1)Vergunning Autoriteit Financiële Markten (AFM)
Van Zessen Financiële Diensten, kortweg “VZFD” heeft volgens de Wet op het financieel toezicht (Wft) een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten, voor het uitoefenen van ons bedrijf. De AFM houdt toezicht op deskundigheid, integriteit, betrouwbaarheid en zorgplicht naar onze klanten. Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl.

Verder beschikken wij over de vereiste beroepsaansprakelijkheidsverzekering en kunt u er als klant zeker van zijn dat wij als kantoor de juiste gedragscode hanteren in onze contacten.

kifidKlachteninstituut Verzekeringen

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). www.kifid.nl

logo-sehErkend Hypotheekadviseur
De Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH), een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders, helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij reikt hiertoe het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur uit aan hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies. Deze erkenning is persoonsgebonden en geeft u als consument de waarborg van een deskundige hypotheekadviseur. Er zijn circa 25.000 Erkend Hypotheekadviseurs in Nederland. www.seh.nl

 

NVHP-logo planner


Erkend Hypothecair Planner
De Erkend Hypothecair Planner inventariseert uw persoonlijke situatie, wensen en toekomstplannen. De aandacht voor uw wensen op lange termijn is van groot belang bij de keuzes die u nu maakt. Daarom maakt uw hypothecair planner een prognose van uw financiële situatie op langere termijn. Hij maakt hierbij gebruik van professionele planningssoftware. Daarnaast moet de Hypothecair Planner jaarlijks voldoen aan strenge opleidingseisen en actuele vakkennis. Er zijn circa 1.100 Erkend Hypothecair Planners in Nederland. www.hypothecairplanner.nl

img-opleiding
Register Private Life Planner
De opleiding Private Life Planning (PLP) is een beroepsopleiding in ‘excellente advisering’ die met EQ-vaardigheden voortbouwt op de vakinhoudelijke achtergrond van de financiële professional. De opleiding PLP is een op de Nederlandse markt aangepaste variant van Financial Life Planning en integreert de volgende vaardigheden: communiceren, life planning, coaching, counselling, onderhandelen en mediation.
www.privatelifeplanning.nl