Independer hypotheekprijs

Op 17 maart 2016 heeft Independer de 25 regionale winnaars bekendgemaakt die de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2016’ hebben gewonnen. In de regio Zuid-Holland-Zuid is Van Zessen Financiële Diensten uit Zwijndrecht tot winnaar uitgeroepen. Het hypotheekadvies van dit kantoor heeft de beste prijskwaliteitverhouding in die regio.

Michel van Zessen van Van Zessen Financiële Diensten:

“Begin 2010 is Van Zessen Financiële Diensten opgericht met de gedachte: “Persoonlijk financieel advies is dichterbij dan u denkt”. Wij zijn onafhankelijk, kijken kritisch naar het aanbod en handelen in het belang van de klant. Samen met u als klant wordt er bepaalt welke hypotheek het beste bij u past, nu en in de toekomst. Onze score van 9,2 op Independer geeft wel aan dat onze klanten zeer tevreden zijn. Wij zijn dan ook erg trots op deze erkenning en willen onze relaties dan ook graag bedanken voor het vertrouwen”

Onafhankelijke hypotheekadviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, kunnen worden beoordeeld door hun klanten op www.independer.nl. Om in aanmerking te komen voor de prijs moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck hebben ingevuld. Met deze check kunnen consumenten aan de hand van een vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle relevante onderwerpen heeft besproken. De Kwaliteitscheck is gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De prijs heeft betrekking op beoordelingen die zijn achtergelaten tussen 1 maart 2015 en 1 maart 2016.

Independer behoort met jaarlijks ca. 936.000 bezoekers tot de top-3 meest bezochte websites waar mensen zich oriënteren op een hypotheek. Via ‘Zoek adviseur’ kunnen consumenten snel en gemakkelijk de beste hypotheekadviseur in hun regio vinden. In totaal hebben consumenten bijna 83.000 waarderingen van kantoren op de site van Independer achtergelaten.

Meer informatie over de regionale winnaar staat op deze webpagina: https://www.independer.nl/hypotheekadviseur/info/a…