Over VZFD

Onafhankelijk én begrijpelijk financieel advies

Voor de meeste ondernemers en particulieren is het regelen van financiële zaken geen dagelijkse kost. Met gezond verstand kom je een heel eind, maar dan nog is het lastig om in het woud van wetten en regels, financiële producten en mogelijkheden de beste keuzes te maken.

Wij zijn als Erkend Hypotheekadviseur, Erkend Hypothecair Planner en Register Private Life Planner gewend om voor deze uitdagingen een passende oplossing te vinden.

Door de verzwaarde wetgeving op dit gebied en de steeds ingewikkelder wordende samenleving, is het meer dan ooit belangrijk, dat er een goed klantgericht plan wordt gemaakt. Daarin staan uw wensen en behoeften centraal.

Ons vakgebied is breed en loopt van een relatief eenvoudige aansprakelijkheidsverzekering tot aan een complete financiële planning en van een zakelijke verzekering tot aan het adviseren over bedrijfsrisico’s. Van keukentafel tot directietafel. Dit wil echter zeker niet zeggen dat u ons niet mag bellen voor uw autoverzekering.

Aangezien wij niet gevestigd zijn in een duur kantoorpand, bezoeken wij u bij u thuis of bij u op kantoor, wanneer u dit schikt. Dit kan uiteraard ook ‘s avonds. Wij zijn werkzaam in een gebied van 35 km rondom de Drechtsteden.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw hypotheek, lening, pensioen of verzekeringen?

Contact

Kennis & Kwaliteit

Deskundigheid en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook geregistreerd bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH), de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP) en het Register Private Life Planners (RPLP).

Dit geeft u als klant de zekerheid dat u een deskundige, ervaren adviseur heeft die u kan voorzien van een hoogwaardig advies. Om deze hoge kwaliteit vast te houden volgen wij continu permanente educatie over alle aspecten van financiële dienstverlening. Daarnaast zijn we verplicht jaarlijks persoonlijke educatiepunten te halen op verschillende vakgebieden om onze diploma’s en certificaten te behouden.

Van Zessen Financiële Diensten, kortweg “VZFD” heeft volgens de Wet op het financieel toezicht (Wft) een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten, voor het uitoefenen van ons bedrijf. De AFM houdt toezicht op deskundigheid, integriteit, betrouwbaarheid en zorgplicht naar onze klanten. Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl.

Verder beschikken wij over de vereiste beroepsaansprakelijkheidsverzekering en kunt u er als klant zeker van zijn dat wij als kantoor de juiste gedragscode hanteren in onze contacten.

Tevens zijn we aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.