Nieuwe woning in Hendrik-Ido-Ambacht? Hypotheekadvies met financiële check

Heeft u interesse in een nieuwe woning in Hendrik Ido Ambacht? Met ons advies weet u precies wat uw droomhuis mag kosten! Als er meerdere kandidaten zijn voor een bouwnummer, hebt u met een financiële check van ons voorrang op iemand die dat niet heeft!

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Hypotheekadvies voor uw nieuwe woning in Hendrik Ido Ambacht?

Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuwbouw woning in Hendrik Ido Ambacht? Dan staat u op het punt enkele belangrijke beslissingen te nemen. Een duidelijk beeld van uw financiële situatie helpt met het maken van de juiste keuzes.

Wilt u graag weten wat uw mogelijkheden zijn, zonder zelf alle aanbieders te moeten vergelijken? Met ons 100% onafhankelijk advies en enorme aanbod aan hypotheekverstrekkers, zorgen wij er voor dat u een hypotheek krijgt die bij u past onder de gunstigste voorwaarden.

 • In een ruim aanbod van 30 hypotheekverstrekkers vinden we voor u de juiste partij.
 • U bent verzekerd van een verantwoorde hypotheek met de laagste maandlasten.
 • Inclusief Financiële check die u voorrang geeft op andere kandidaten voor een bouwnummer

Een adviesrapport met financiële check

Ons advies vatten we samen in een zogenaamd adviesrapport, dat u op elk gewenst moment nog eens kunt nalezen.

Uw persoonlijk adviesrapport bevat in ieder geval:

 • Een volledig overzicht van uw inkomsten, uitgaven en vermogenspositie
 • Inzicht in hoe de hypotheek past binnen uw eigen vermogens-ontwikkeling
 • Een hypotheekconstructie die is afgestemd op uw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst!
 • De Financiële check die u voorrang geeft op andere kandidaten voor uw bouwnummer in Hendrik Ido Ambacht

Uw hypotheekadviseur

Van Zessen Financiële Diensten heeft betrokken en ervaren adviseurs die samen ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van hypotheek advies hebben. Kwaliteit en deskundigheid heeft Van Zessen Financiële Diensten hoog in het vaandel staan.

Van Zessen Financiële Diensten is behalve Erkend Hypotheek Adviseur ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners en tevens geregistreerd als Register Private Life Planner.

Gezien het feit dat er ruim 20.000 personen zijn met een hypotheek diploma, waarvan er ongeveer 9.000 Erkend Hypotheek Adviseur zijn, maar slechts circa 1.250 de titel Erkend Hypothecair Planner mogen voeren zoals Van Zessen Financiële Diensten, heeft u de garantie van een kwalitatief hoogstaand advies.

Ons ruime aanbod hypotheekverstrekkers

Wij zijn een 100% onafhankelijk adviseur. Alleen zo bent u verzekerd van de beste hypotheek voor uw situatie tegen gunstigste voorwaarden en de laagste rente.

Logo Woonfonds Logo Venn Hypotheken Logo Syntrus Logo Tellius Logo Obvion Logo Nationale Nederlanden Logo NIBC Direct Logo Lloyds Bank Logo Munt Hypotheken Logo ING Bank Logo Florius Logo BLG Wonen Logo bijBouwe.nl Logo Attens Hypotheken Logo de Nederlandse Verzekeringen Maatschappij Logo AegonLogo ArgentaLogo ABN AmroLogo HypotrustLogo HypotrustLogo HypotrustLogo Hypotrust

Ervaringen van onze klanten

Onze persoonlijke werkwijze wordt enorm gewaardeerd door onze klanten.

9.5/10

“Meedenkend en probleemoplossend”

Meedenkend en probleemoplossend. Zeer vriendelijke adviseur die verstand heeft van zaken. Aan iedereen aan te raden.
April 2019 Remco Albers

“.. wat ontzettend geholpen heeft in het aankooptraject”

Aangezien dit mijn eerste aankoop is geweest, ging ik er redelijk blanco in. De adviseur heeft mij bij alles m.b.t. financiën geadviseerd, wat ontzettend geholpen heeft in het aankooptraject.
Juni 2019

De adviseur kan zich zeer goed in de positie van de klant verplaatsen, waardoor hij goed met ons mee heeft gedacht. Met name het laagdrempelige contact waren voor ons erg waardevol. Dit maakte het voor ons een zeer erg prettige ervaring met als resultaat een snelle financiering voor ons nieuwe huis!

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Ieder hypotheekadvies is maatwerk. Wij nodigen u daarom uit voor een kosteloos oriëntatiegesprek. Wij noemen dit ouderwetse service!

Geheel kosteloos en vrijblijvend

Afspraak op één van onze kantoren óf videobellen

Zowel overdag als ‘s-avonds, dus u hoeft geen vrij te nemen!

Wij zijn werkzaam vanuit Hendrik-Ido-Ambacht én Dordrecht. Hierdoor hebben we door de jaren heen een klantenkring opgebouwd in de gehele regio! Vul het formulier hiernaast in om uw gesprek aan te vragen. Wij nemen binnen 24 uur contact op om een datum, tijd en locatie te overleggen.

  Wij gebruiken uw gegevens enkel om contact op te nemen (privacyverklaring)

  Inloggen Mijn Digimap Scherm delen