Nieuwbouw in de Volgerlanden? Hypotheekadvies met financiële check

Hebt u interesse in nieuwbouw in de Volgerlanden? Met ons advies weet u precies wat uw droomhuis mag kosten! Als er meerdere kandidaten zijn voor een bouwnummer, hebt u met een financiële check van ons voorrang op iemand die dat niet heeft!

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Gecertificeerde specialist

100% Onafhankelijk

Beoordeeld met een 9.3

 

Interesse in een nieuwbouw huis in De Volgerlanden?

Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuwbouw woning in De Volgerlanden? Dan staat u op het punt enkele belangrijke beslissingen te nemen. Een duidelijk beeld van uw financiële situatie helpt met het maken van de juiste keuzes.

Wilt u graag weten wat uw mogelijkheden zijn, zonder zelf alle aanbieders te moeten vergelijken? Met ons 100% onafhankelijk advies en enorme aanbod aan hypotheekverstrekkers, zorgen wij er voor dat u een hypotheek krijgt die bij u past onder de gunstigste voorwaarden. Zo komt u snel te weten welk type woning in De Volgerlanden voor uw situatie geschikt is en wat dit betekent voor uw toekomstige hypotheeklasten. Wel zo prettig!

Nieuwbouw huis in de Volgerlanden

 

Onze waarborgmerken

Logo Autoriteit Financiële Markten Logo Erkend Hypothecair Planner Logo Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

 

Een adviesrapport met financiële check

Ons advies is altijd maatwerk. We bekijken samen uw volledige situatie en vatten alle conclusies samen in een persoonlijk adviesrapport.

Uw persoonlijk adviesrapport bevat in ieder geval:

  • Een volledig overzicht van uw inkomsten, uitgaven en vermogenspositie
  • Inzicht in hoe de hypotheek past binnen uw eigen vermogens-ontwikkeling
  • Een hypotheekconstructie die is afgestemd op uw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst!

Naast dit adviesrapport ontvangt u van ons ook een ‘Financiële check’. Dit is een brief die we voor je opstellen die bewijst dat jij financieel in staat bent om het huis waar je interesse in hebt te kopen. Deze kan je uploaden bij je inschrijving van De Volgerlanden en geeft jou voorrang op anderen die deze check niet hebben laten doen!

 

 

Uw hypotheekadviseur

Van Zessen Financiële Diensten heeft betrokken en ervaren adviseurs die samen ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van hypotheek advies hebben. Kwaliteit en deskundigheid heeft Van Zessen Financiële Diensten hoog in het vaandel staan.

Van Zessen Financiële Diensten is behalve Erkend Hypotheek Adviseur ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners en tevens geregistreerd als Register Private Life Planner.

Gezien het feit dat er ruim 20.000 personen zijn met een hypotheek diploma, waarvan er ongeveer 9.000 Erkend Hypotheek Adviseur zijn, maar slechts circa 1.250 de titel Erkend Hypothecair Planner mogen voeren zoals Van Zessen Financiële Diensten, heeft u de garantie van een kwalitatief hoogstaand advies.

 

 

Ons ruime aanbod hypotheekverstrekkers

Wij zijn een 100% onafhankelijk adviseur. Alleen zo bent u verzekerd van de beste hypotheek voor uw situatie tegen gunstigste voorwaarden en de laagste rente.

Logo Woonfonds Logo Venn Hypotheken Logo Syntrus Logo Tellius Logo Obvion Logo Nationale Nederlanden Logo NIBC Direct Logo Lloyds Bank Logo Munt Hypotheken Logo ING Bank Logo Florius Logo Delta Lloyd Logo Conservatrix Logo BLG Wonen Logo bijBouwe.nl Logo Attens Hypotheken Logo de Nederlandse Verzekeringen Maatschappij Logo AegonLogo ArgentaLogo ABN AmroLogo HypotrustLogo HypotrustLogo HypotrustLogo Hypotrust

 

De ervaringen van klanten

 

“Meedenkend en probleemoplossend”

Meedenkend en probleemoplossend. Zeer vriendelijke adviseur die verstand heeft van zaken. Aan iedereen aan te raden.
April 2019 – Remco Albers

“.. wat ontzettend geholpen heeft in het aankooptraject”

Aangezien dit mijn eerste aankoop is geweest, ging ik er redelijk blanco in. De adviseur heeft mij bij alles m.b.t. financiën geadviseerd, wat ontzettend geholpen heeft in het aankooptraject.
Juni 2019

 

Award gewonnen Independer
Reviewscore Independer

 

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Ieder hypotheekadvies is maatwerk. Wij nodigen u daarom uit voor een gratis oriëntatiegesprek. Wij noemen dit ouderwetse service!

  • Geheel kosteloos en vrijblijvend
  • Wij bezoeken u op locatie wanneer het u schikt.
  • Zowel overdag als ’s avonds, dus u hoeft geen vrij te nemen!

Wij zijn werkzaam vanuit Hendrik-Ido-Ambacht en Dordrecht. Hierdoor hebben we door de jaren heen een klantenkring opgebouwd in de gehele regio! Vul het formulier hiernaast in om u gesprek aan te vragen. Wij nemen binnen 24 uur contact op om een datum, tijd en locatie te overleggen.

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen (privacyverklaring)