Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Op zoek naar uw droomwoning?

Dan bent u bij ons op de juiste plek. Van Zessen biedt u de mogelijkheid om alle zaken rondom uw (toekomstige) woning te regelen via een MijnHuiszaken account.  

De meeste makelaars bieden een gratis zoekopdracht aan met alleen aanbod van hun eigen woningen. Bij Van Zessen krijgt u voortaan ál het nieuwe huizenaanbod van álle makelaars in uw mailbox, zodra zij de woning op actief zetten en dit is vaak al voordat deze op Funda staat! Dit zal de oriëntatie op een woning een stuk eenvoudiger maken.

Wij bieden u de mogelijkheid om via een MijnHuiszaken account:

  • Realtime actueel woningaanbod te ontvangen
  • Uw hypotheekmogelijkheden te berekenen
  • Simpel en snel een woning te vinden die helemaal bij u past
  • MijnHuiszaken bieden wij gratis aan
  • Samenwerking met meerdere aankoopmakelaars

Gratis account aanmaken

Een huis kopen

Een eigen woning kopen is een spannende en leuke gebeurtenis, of het nu om uw eerste, of een volgende woning gaat. Voordat het zover is dient u natuurlijk wel een woning te vinden en uiteindelijk de hypotheek en verzekeringen te gaan regelen. U sluit voor het eerst een hypotheek af, neemt uw lening mee of kiest voor een nieuwe hypotheek. Onze financiële experts staan klaar om u te helpen met de huizenjacht en het afsluiten van een passende hypotheek, dat is immers ons vak!

Uw droomwoning vinden met Van Zessen Financiële Diensten
Bent u op zoek naar uw droomwoning? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Van Zessen biedt u de mogelijkheid om alle zaken rondom uw (toekomstige) woning te regelen via een MijnHuiszaken account.

Dit zal de oriëntatie op een woning een stuk eenvoudiger maken.

Bereken uw maximale hypotheek en maandlasten

Als u op zoek gaat naar een woning, wilt u natuurlijk graag een indicatie van de maandelijkse hypotheeklasten. Gebruik onze tool om uw maximale leenbedrag en bijbehorende maandlasten uit te rekenen.

Ga naar de rekentool

Uw eigen persoonlijke omgeving

Het vinden van uw droomwoning begint hier! Via MijnHuiszaken heeft u een eigen omgeving waarin u veel zaken kunt regelen voor uw toekomstige droomwoning. Het woningaanbod ontvangt u van ons per mail (real-time!). En dat is vaak voordat de woningen op Funda staan! Als real-time iets te veel van het goede is, dan kunt u er ook voor kiezen om één keer per dag of per week het woningaanbod te ontvangen. Alles om het zo passend mogelijk te maken!

Wilt u nog sneller zijn? Ga dan woningdaten en kom in contact met woningeigenaren waarvan de woning nog niet te koop staat, maar die wel al hebben aangegeven te willen verhuizen. Zo wordt het vinden van uw woning een stuk makkelijker.

Verder is er ook de mogelijkheid om uw maximale hypotheek te berekenen en het bijbehorende woningaanbod te zien. Wilt u hier advies over? Dan helpt Van Zessen u natuurlijk graag! Wij zullen uw mogelijkheden doornemen en een persoonlijk advies geven.

En tot slot: De gegevens binnen uw omgeving zijn natuurlijk beveiligd en versleuteld opgeslagen. Deze gegevens kan u als gebruiker delen.

Wilt u een MijnHuiszaken account?

Maak dan snel hieronder een account aan en ontdek alle mogelijkheden. Heeft u al een account? Log dan in via de button.

Gratis registreren    Inloggen

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen