mijnDigimap

Van Zessen Financiële Diensten, ouderwetse service in een nieuw jasje!

mijnDigimap is een service van Van Zessen Financiële Diensten

mijnDigimap biedt onze klanten inzicht in een gedeelte van hun eigen klantdossier. Deze beveiligde digitale omgeving is te allen tijde toegankelijk via de inlog button op deze pagina. U kunt hier al uw financiële producten en gegevens inzien en wijzigen, de status van aanvragen volgen en documenten bekijken, downloaden en uploaden. Denk hierbij aan facturen, hypotheekdocumenten, offertes en zelfs uw polissen en overeenkomsten. Daarnaast kunt u vragen stellen of actie ondernemen op mededelingen, zoals bijvoorbeeld het aanleveren van benodigde documentatie.

Hierdoor heeft u te allen tijde een compleet financieel overzicht.

Wij houden voor al onze relaties de online map actueel. Dat betekent dat wij de prolongaties voor u verwerken, deze voor u live zetten en de oude verzekeringen voor u archiveren. Hierdoor heeft u altijd de meest recente versie van uw contract- of polisgegevens en gaat er nooit wat verloren.

Polismap app voor al uw schadeverzekeringen

Het gebruik van apps voor financiële transacties neemt in een hoog tempo toe. Zo worden de apps bij banken al meer gebruikt voor het beheer van de eigen portemonnee dan de bestaande internetapplicaties via pc’s. Inmiddels in 2015 bezit ruim 72% een smartphone en 56% een tablet. Om die reden bieden wij u nu een persoonlijke en interactieve app: de Polismap app.

Hiermee kunt u:

  • eenvoudig persoonlijke gegevens en polissen inzien
  • wijzigingen doorgeven
  • schades melden
  • schadeherstellers in de buurt zoeken
  • direct contact met uw adviseur per telefoon of mail

U heeft dus voortaan altijd uw groene kaart bij de hand en kan bij een schade ter plekke foto’s uploaden, een schadehersteller in de buurt zoeken of direct contact leggen met hulpdiensten of met uw adviseur. Dit is wel zo gemakkelijk!