Lenen

Verstandig en comfortabel lenen

Op de TV en de radio wordt er veel reclame gemaakt om geld te lenen. Er zijn dan ook veel partijen via wie u een lening kunt afsluiten.
Het is echter belangrijk om verstandig te lenen, u gaat namelijk een maandelijks terugkerende verplichting aan.

De meest voorkomende kredietvormen zijn een Doorlopend Krediet en een Persoonlijke Lening. Met een Doorlopend Krediet bent u het meest flexibel en deze vorm is dan ook geschikt voor relaties die voorziene en onvoorziene pieken in hun uitgaven willen opvangen. Deze vorm is echter minder geschikt voor relaties die zekerheid wensen in de vorm van een vaste looptijd en een vaste rente.

Voor deze relaties is de Persoonlijke Lening een goede oplossing.  Hierbij betaalt u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing over een vooraf afgesproken looptijd. Een Persoonlijke Lening  moet in principe vóór uw 68e levensjaar worden beëindigd. De Persoonlijke Lening is minder geschikt voor relaties met een terugkerende geldbehoefte, dan wel relaties die regelmatig extra willen aflossen.

Een variant van de Persoonlijke Lening is de Woning Voordeel Financiering, ook wel bekend onder het WOZ-krediet.
Deze is mogelijk wanneer uw hypotheek lager is dan de WOZ-waarde van uw woning. Deze overwaarde kunt u opnemen met een WOZ-krediet.

Bij alle leenvormen is het bovendien mogelijk uw maandelijkse lasten te verzekeren.
Mocht u arbeidsongeschikt en/of werkloos worden, dan keert deze verzekering maandelijks het verzekerde bedrag uit.

Persoonlijk leenadvies

Van Zessen Financiële Diensten kan u goed begeleiden bij het zoeken naar de leenvorm die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Op basis van uw persoonlijke wensen stellen wij een offerte samen, waarin wij u de mogelijkheden van een verantwoorde en een passende lening weergeven.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u op zoek naar een lening met een aantrekkelijke rente?

Contact