Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Uw inboedelverzekering afsluiten

Bij Van Zessen begrijpen we het belang van een goede inboedelverzekering, met de juiste dekkingsvoorwaarden tegen een lage premie. Naast het feit dat we al onze klanten persoonlijk kennen, kennen we ook onze verzekeraars goed. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat u altijd verzekerd bent van de beste inboedelverzekering.

De spullen in uw huis kunnen op veel manieren beschadigen. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak groot. Met een inboedelverzekering bent u hiervoor verzekerd. Voor het huis zelf kunt u een opstalverzekering afsluiten.

Welke risico’s dekt een inboedelverzekering?

Onder het begrip inboedel vallen al uw spullen die u kunt meenemen bij een verhuizing. De spullen die ook wel verplaatst kunnen worden en niet vastzitten. Over het algemeen dekt een inboedelverzekering schade aan de spullen in uw huis als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, vorst of een explosie.

Uitgebreidere dekking
Vaak kunt u naast de standaarddekking ook kiezen voor een uitgebreidere dekking. En voor zeer waardevolle spullen, zoals sieraden, kunt u een kostbaarhedenverzekering afsluiten.

Daarnaast is het mogelijk om aanvullende dekkingen mee te verzekeren zoals mobiele elektronica, buitenshuis dekking en glas.

Eigen risico inboedelverzekering
Wanneer je een inboedelverzekering afsluit kunt u kiezen voor een eigen risico. Kiest u bijvoorbeeld voor € 100,- dan betaalt u per gebeurtenis € 100,- zelf. Kiest u voor € 0,- eigen risico, dan betaalt u niets als de schade verzekerd is.

Snel en gemakkelijk een verantwoorde en voordelige inboedelverzekering?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen