Hypotheekadvies Sliedrecht

Een verantwoorde en voordelige hypotheek dankzij een ervaren en betrokken adviseur die zich verdiept in uw persoonlijke situatie.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Gecertificeerde specialist

100% Onafhankelijk

Beoordeeld met een 9.3

 

Onze hypotheekadviseur staat voor u klaar!

Overweegt u om een woning in Sliedrecht aan te schaffen of wilt u graag veranderingen aanbrengen in uw huidige hypotheek? Dat betekent dat er enkele belangrijke beslissingen op u af gaan komen. Voor een langere periode zult u tenslotte een belangrijk deel van uw inkomsten besteden aan de hypotheeklasten. Zorg ervoor dat u zich goed laat adviseren.

Michel van Zessen is een betrokken en ervaren adviseur met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheek advies. Kwaliteit en deskundigheid heeft Van Zessen Financiële Diensten hoog in het vaandel staan. Michel is behalve Erkend Hypotheek Adviseur ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners en tevens geregistreerd als Register Private Life Planner.

Gezien het feit dat er ruim 20.000 personen zijn met een hypotheek diploma, waarvan er ongeveer 9.000 Erkend Hypotheek Adviseur zijn, maar slechts circa 1.250 de titel Erkend Hypothecair Planner mogen voeren zoals Michel, heeft u de garantie van een kwalitatief hoogstaand advies.

Foto Hypotheekadviseur Michel van Zessen

 

Onze waarborgmerken

Logo Autoriteit Financiële Markten Logo Erkend Hypotheek Adviseur Logo Erkend Hypothecair Planner Logo Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

 

Met de juiste hypotheek woont u zorgeloos in Sliedrecht

Het lijkt soms allemaal zo simpel. Een hypotheek is gewoon een geldlening en daarover betaalt u natuurlijk rente. Op enig moment moet de lening afgelost zijn. De waarheid is dat het in veel gevallen complexer is.

Bij de keuze van een hypotheek is de belangrijkste factor natuurlijk welke lasten u kan dragen. Het is echter niet genoeg om enkel uw huidige situatie te bekijken. Houd er rekening mee dat er zich wijzigingen voor kunnen doen in uw persoonlijk leven waardoor uw inkomsten lager worden. Het laatste wat u wilt is dat u de woonlasten niet meer kunt betalen en gedwongen wordt de woning te verlaten

Maar er is meer… De rente over de hy­potheek kan in de loop der jaren veran­deren. Is het nu verstandig om in uw situatie de rente voor een lange peri­ode vast te zetten. Of juist niet? Op enig moment zult u de hypotheek wil­len aflossen. Hoe gaat u dit doen? Er komen allerlei vragen op uw af, waarop de antwoorden voor iedere situatie anders zijn.

Onze taak is om samen met u op zoek te gaan naar de hypotheek die het beste past bij uw huidige situatie, maar die ook in de toekomst het makkelijkst kan worden aangepast aan veranderingen die zich bij u voordoen.

Want ons doel is om u woongenot zonder zorgen te bieden!

 

Een adviesrapport voor uw persoonlijke situatie

Tegenover uw geldlening staat bezit in de vorm van de door u aangekochte woning. Zoals wij het zien maakt de hypotheek daarom onderdeel uit van uw to­tale vermogenspositie. Praten wij met u over een hypotheek dan praten wij dus over uw vermogensvorming.

Uw adviesrapport bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een volledig overzicht van uw inkomsten, uitgaven en vermogenspositie
  • Inzicht in hoe de hypotheek past binnen uw eigen vermogens-ontwikkeling
  • Een hypotheekconstructie die is afgestemd op uw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst!

Wij werken samen met verschillende (aankoop)makelaars / taxateurs uit Sliedrecht die geregistreerd zijn als register makelaar taxateur. Daarbij controleren wij de stukken van de notaris voor u, zodat op het moment dat u bij de notaris de leverings- en hypotheekakte mag tekenen ook de garantie heeft dat dit goed geregeld is.

 

 

Wij bemiddelen voor al deze hypotheekverstrekkers

Wij zijn een 100% onafhankelijke adviseur. Alleen op deze manier bent u verzekerd van de beste hypotheek voor uw situatie tegen de meest gunstige voorwaarden en de laagste rente.

Logo Woonfonds Logo Venn Hypotheken Logo Syntrus Logo Tellius Logo Obvion Logo Nationale Nederlanden Logo NIBC Direct Logo Lloyds Bank Logo Munt Hypotheken Logo ING Bank Logo Florius Logo Delta Lloyd Logo Conservatrix Logo BLG Wonen Logo bijBouwe.nl Logo Attens Hypotheken Logo de Nederlandse Verzekeringen Maatschappij Logo AegonLogo ArgentaLogo ABN AmroLogo HypotrustLogo HypotrustLogo HypotrustLogo Hypotrust

 

De ervaringen van onze klanten

 

“Neemt echt de tijd voor  een heldere uitleg”

De adviseur neemt echt de tijd voor een heldere uitleg en het maken van een grondige financiële analyse, niet alleen voor nu maar denkt ook aan later. Hij geeft mij een zeer nauwkeurige en deskundige indruk en is een betrokken adviseur.
Juni 2017


“Fantastisch advies en enorm flexibel”

Erg flexibel komt langs wanneer het mij uit komt. Word genoeg tijd genomen om alle verschillende opties duidelijk te krijgen en er word goed naar je wensen geluisterd. In zeer korte tijd de hulp gekregen die ik nodig heb. En op iedere vraag direct een antwoord.
Heezen, maart 2017

 

 

 

Award gewonnen Independer
Reviewscore Independer

 

Vraag uw gratis oriëntatiegesprek aan!

Ieder hypotheekadvies is maatwerk, want elke situatie is uniek. Wij nodigen u daarom uit voor een kosteloos oriëntatiegesprek. Wij noemen dit ouderwetse service!

  • Geheel kosteloos en vrijblijvend
  • Wij bezoeken u op locatie wanneer het u schikt.
  • Zowel overdag als ’s avonds, dus u hoeft geen vrij te nemen!

Wij zijn werkzaam vanuit Dordrecht, maar hebben door de jaren heen een klantenkring opgebouwd in de hele regio! Ook in Sliedrecht hebben we al klanten mogen adviseren! Vul het formulier hiernaast in om u gesprek aan te vragen. Wij nemen binnen 24 uur contact op om een datum, tijd en locatie te overleggen. 

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen (privacyverklaring)