Hypotheekadvies Oud-Beijerland

Een verantwoorde en voordelige hypotheek dankzij een ervaren en betrokken adviseur die zich verdiept in uw persoonlijke situatie.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Gecertificeerde specialist

100% Onafhankelijk

Beoordeeld met een 9.3

 

Uw hypotheekadviseur, Michel van Zessen stelt zich voor

U oriënteert zich op de aanschaf van een woning in Oud-Beijerland of u wilt uw huidige hypotheek aanpassen. Daarmee neemt u belangrijke beslissingen. Voor een langere periode zult u tenslotte een substantieel deel van uw inkomen besteden aan de hypotheeklasten. Het is daarom van belang dat u zich goed laat adviseren.

Michel van Zessen is een betrokken en ervaren adviseur met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheek advies. Kwaliteit en deskundigheid heeft Van Zessen Financiële Diensten hoog in het vaandel staan. Michel is behalve Erkend Hypotheek Adviseur ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners en tevens geregistreerd als Register Private Life Planner.

Gezien het feit dat er ruim 20.000 personen zijn met een hypotheek diploma, waarvan er ongeveer 9.000 Erkend Hypotheek Adviseur zijn, maar slechts circa 1.250 de titel Erkend Hypothecair Planner mogen voeren zoals Michel, heeft u de garantie van een kwalitatief hoogstaand advies.

Foto Hypotheekadviseur Michel van Zessen

 

Onze waarborgmerken

Logo Autoriteit Financiële Markten Logo Erkend Hypotheek Adviseur Logo Erkend Hypothecair Planner Logo Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

 

Met de juiste hypotheek woont u zonder zorgen

Een hypotheek is niets anders dan een geldlening. Over de lening betaalt u rente. En op enig moment moet de lening worden terugbetaald. Het lijkt zo simpel. De werkelijkheid is een stuk complexer.

Belangrijk is namelijk dat u de hypotheeklasten kunt betalen. Denk daarbij niet alleen aan nu, maar vooral ook aan later! Kan u de hypotheeklasten nog dragen als er zich wijzigingen voordoen in uw persoonlijk leven? Het laatste wat u wilt is dat u de woonlasten niet meer kunt betalen en gedwongen wordt de woning te verlaten

Maar dat is niet alles… De rente van uw hy­potheek kan in de loop der jaren veran­deren. Is het verstandig om in uw situatie de rente voor een lange peri­ode vast te zetten. Of juist niet? Op enig moment zult u de hypotheek wil­len aflossen. Hoe gaat u dit doen? Allemaal vragen waarop het antwoord voor iedereen anders is.

Onze taak is om samen met u op zoek te gaan naar de constructie die het beste past bij uw situatie en die ook in de toekomst het makkelijkst kan worden aangepast aan veranderingen die zich bij u voordoen.

Want ons doel is om u woongenot zonder zorgen te bieden!

 

Uw persoonlijke adviesrapport

In onze visie maakt een hypotheek onderdeel uit van uw to­tale vermogenspositie. Want tegenover de geldlening staat bezit in de vorm van de door u aangekochte woning. Praten wij met u over een hypotheek dan praten wij met u over vermogensvorming.

De onderdelen van een persoonlijk adviesrapport zijn:

  • Een volledig overzicht van uw inkomsten, uitgaven en vermogenspositie
  • Inzicht in hoe de hypotheek past binnen uw eigen vermogens-ontwikkeling
  • Een hypotheekconstructie die is afgestemd op uw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst!

Wij werken samen met verschillende (aankoop)makelaars / taxateurs uit Oud-Beijerland die geregistreerd zijn als register makelaar taxateur. Daarbij controleren wij de stukken van de notaris voor u, zodat op het moment dat u bij de notaris de leverings- en hypotheekakte mag tekenen ook de garantie heeft dat dit goed geregeld is.

 

 

Wij kunnen bemiddelen voor de volgende hypotheekverstrekkers

Wij zijn een 100% onafhankelijk adviseur. Zo bent u verzekerd van de beste hypotheek voor uw situatie tegen de beste voorwaarden en de laagste rente.

Logo Woonfonds Logo Venn Hypotheken Logo Syntrus Logo Tellius Logo Obvion Logo Nationale Nederlanden Logo NIBC Direct Logo Lloyds Bank Logo Munt Hypotheken Logo ING Bank Logo Florius Logo Delta Lloyd Logo Conservatrix Logo BLG Wonen Logo bijBouwe.nl Logo Attens Hypotheken Logo de Nederlandse Verzekeringen Maatschappij Logo AegonLogo ArgentaLogo ABN AmroLogo HypotrustLogo HypotrustLogo HypotrustLogo Hypotrust

 

De ervaringen van klanten

 

“Duidelijke taal”

Neemt echt de tijd voor een heldere uitleg en het maken van een grondige financiële analyse, niet alleen voor nu maar denkt ook aan later. Hij geeft mij een zeer nauwkeurige en deskundige indruk en is een betrokken adviseur.
W.A. Raaijmakers, juni 2017


“Fantastisch advies! Persoonlijke aandacht!”

De adviseur is een aantal keer bij ons thuis geweest en heeft ons zeer goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Alles werd goed uitgezocht, snel geregeld en er werd werkelijk aan alles gedacht!
P. de Kooker, maart 2017

 

Award gewonnen Independer
Reviewscore Independer

 

Vraag uw gratis oriëntatiegesprek aan!

Ieder hypotheekadvies is maatwerk. Wij nodigen u daarom uit voor een kosteloos oriëntatiegesprek. Dit noemen wij ouderwetse service!

  • Wij bezoeken u op locatie wanneer het u uitkomt.
  • Zowel overdag als ’s avonds, dus u hoeft geen vrij te nemen!
  • Geheel kosteloos en vrijblijvend

Wij zijn werkzaam vanuit Dordrecht, maar hebben door de jaren heen een klantenkring opgebouwd in de hele regio! Ook in Oud-Beijerland hebben we al klanten mogen adviseren! Vul het formulier hiernaast in om u gesprek aan te vragen. Wij nemen binnen 24 uur contact op om een datum, tijd en locatie te overleggen. 

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen (privacyverklaring)