Hypotheekadvies Hardinxveld-Giessendam

Een verantwoorde en voordelige hypotheek dankzij een ervaren en betrokken adviseur die zich verdiept in uw persoonlijke situatie.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Gecertificeerde specialist

100% Onafhankelijk

Beoordeeld met een 9.3

 

Uw hypotheekadviseur, Michel van Zessen stelt zich voor

U bent van plan een woning te kopen in Hardinxveld-Giessendam of u wilt uw huidige hypotheek veranderen. Dat betekent dat u enkele belangrijke beslissingen zal moeten nemen. Tenslotte zal u voor een lange tijd een substantieel deel van uw inkomen besteden aan de hypotheeklasten. Het is daarom van belang om goed advies in te winnen.

Michel van Zessen is een betrokken en ervaren adviseur met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheek advies. Kwaliteit en deskundigheid heeft Van Zessen Financiële Diensten hoog in het vaandel staan. Michel is behalve Erkend Hypotheek Adviseur ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners en tevens geregistreerd als Register Private Life Planner.

Gezien het feit dat er ruim 20.000 personen zijn met een hypotheek diploma, waarvan er ongeveer 9.000 Erkend Hypotheek Adviseur zijn, maar slechts circa 1.250 de titel Erkend Hypothecair Planner mogen voeren zoals Michel, heeft u de garantie van een kwalitatief hoogstaand advies.

Foto Hypotheekadviseur Michel van Zessen

 

Onze waarborgmerken

Logo Autoriteit Financiële Markten Logo Erkend Hypotheek Adviseur Logo Erkend Hypothecair Planner Logo Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

 

Zorgeloos wonen doet u met de juiste hypotheek

Een hypotheek lijkt misschien iets simpels. Het is een geldlening, waarover u rente betaalt en op een vooraf bepaald moment moet de lening terugbetaald zijn. Klinkt niet moeilijk, toch? De werkelijkheid is een stuk complexer.

Een voorwaarde om zorgeloos te kunnen wonen is natuurlijk dat u in staat bent u hypotheeklasten te betalen. Bij de keuze van een hypotheek moet u echter niet alleen rekening houden met uw huidige situatie. Vraag u ook af of u de hypotheeklasten nog kan dragen als er zich wijzigingen voordoen in uw persoonlijk leven. Het laatste wat u wilt is dat u de woonlasten niet meer kunt betalen en gedwongen wordt de woning te verlaten

Maar dat is niet alles… De rente van uw hy­potheek kan in de loop der jaren veran­deren. Is het verstandig om in uw situatie de rente voor een lange peri­ode vast te zetten. Of juist niet? Op enig moment zult u de hypotheek wil­len aflossen. Hoe gaat u dit doen? Allemaal vragen waarop de antwoorden uiteen lopen, afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Aan ons de taak om samen met u op zoek te gaan naar de hypotheek die het beste past bij uw situatie en die ook in de toekomst het makkelijkst kan worden aangepast aan veranderingen die zich bij u voordoen.

Want ons doel is om u woongenot zonder zorgen te bieden!

 

Uw persoonlijke adviesrapport

Wat ons betreft maakt uw hypotheek onderdeel uit van uw to­tale vermogenspositie. Tegenover uw geldlening staat tenslotte een bezit in de vorm van de door u aangekochte woning. Als wij u dus een advies geven over een hypotheek dan praten wij met u over vermogensvorming.

Uw persoonlijke adviesrapport bestaat uit:

  • Een volledig overzicht van uw inkomsten, uitgaven en vermogenspositie
  • Inzicht in hoe de hypotheek past binnen uw eigen vermogens-ontwikkeling
  • Een hypotheekconstructie die is afgestemd op uw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst!

Wij werken samen met verschillende (aankoop)makelaars / taxateurs uit Hardinxveld-Giessendam die geregistreerd zijn als register makelaar taxateur. Daarbij controleren wij de stukken van de notaris voor u, zodat op het moment dat u bij de notaris de leverings- en hypotheekakte mag tekenen ook de garantie heeft dat dit goed geregeld is.

 

 

Wij bemiddelen voor de volgende hypotheekverstrekkers

Wij zijn een 100% onafhankelijk adviseur. Zo bent u verzekerd van de beste hypotheek voor uw situatie tegen de gunstigste voorwaarden en de laagste rente.

Logo Woonfonds Logo Venn Hypotheken Logo Syntrus Logo Tellius Logo Obvion Logo Nationale Nederlanden Logo NIBC Direct Logo Lloyds Bank Logo Munt Hypotheken Logo ING Bank Logo Florius Logo Delta Lloyd Logo Conservatrix Logo BLG Wonen Logo bijBouwe.nl Logo Attens Hypotheken Logo de Nederlandse Verzekeringen Maatschappij Logo AegonLogo ArgentaLogo ABN AmroLogo HypotrustLogo HypotrustLogo HypotrustLogo Hypotrust

 

Vele tevreden klanten gingen u voor

 

“Neemt echt de tijd voor  een heldere uitleg”

De adviseur neemt echt de tijd voor een heldere uitleg en het maken van een grondige financiële analyse, niet alleen voor nu maar denkt ook aan later. Hij geeft mij een zeer nauwkeurige en deskundige indruk en is een betrokken adviseur.
Juni 2017


“Fantastisch advies! Persoonlijke aandacht!”

De adviseur is een aantal keer bij ons thuis geweest en heeft ons zeer goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Alles werd goed uitgezocht, snel geregeld en er werd werkelijk aan alles gedacht!
P. de Kooker, maart 2017

 

Award gewonnen Independer
Reviewscore Independer

 

Uw gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Wij begrijpen dat uw situatie uniek is, dus elk hypotheekadvies is maatwerk. Wij nodigen u daarom uit voor een kosteloos oriëntatiegesprek. Dit noemen wij ouderwetse service!

  • Wij bezoeken u op locatie wanneer het u uitkomt.
  • Zowel overdag als ’s avonds, dus u hoeft geen vrij te nemen!
  • Geheel kosteloos en vrijblijvend

Wij zijn werkzaam vanuit Dordrecht, maar hebben door de jaren heen een klantenkring opgebouwd in de hele regio! Ook in Hardinxveld-Giessendam hebben we al klanten mogen adviseren! Vul het formulier hiernaast in om u gesprek aan te vragen. Wij nemen binnen 24 uur contact op om een datum, tijd en locatie te overleggen. 

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen (privacyverklaring)