Hypotheekadvies Dordrecht

Een verantwoorde en voordelige hypotheek dankzij een ervaren en betrokken adviseur die zich verdiept in uw persoonlijke situatie.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Gecertificeerde specialist

100% Onafhankelijk

Beoordeeld met een 9.3

 

Uw gecertificeerde hypotheekadviseur

Denkt u erover om een woning in Dordrecht aan te schaffen of wilt u graag een aanpassing van uw huidige hypotheek? Dat betekent dat er enkele belangrijke beslissingen op u af kokmen. Voor een langere periode zult u tenslotte een belangrijk deel van uw inkomen besteden aan de hypotheeklasten. Het is daarom van belang dat u zich nu goed laat adviseren.

Michel van Zessen is een ervaren en betrokken adviseur met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheek advies. Kwaliteit en deskundigheid heeft Van Zessen Financiële Diensten hoog in het vaandel staan. Michel is behalve Erkend Hypotheek Adviseur ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners en tevens geregistreerd als Register Private Life Planner.

Gezien het feit dat er ruim 20.000 personen zijn met een hypotheek diploma, waarvan er ongeveer 9.000 Erkend Hypotheek Adviseur zijn, maar slechts circa 1.250 de titel Erkend Hypothecair Planner mogen voeren zoals Michel, heeft u de garantie van een kwalitatief hoogstaand advies.

Foto Hypotheekadviseur Michel van Zessen

 

Onze waarborgmerken

Logo Autoriteit Financiële Markten Logo Erkend Hypotheek Adviseur Logo Erkend Hypothecair Planner Logo Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

 

Zorgeloos wonen in Dordrecht met het juiste hypotheekadvies

Het lijkt eenvoudig. Een hypotheek is simpelweg een geldlening. Daarover betaalt u rente. Op een moment moet de lening terugbetaald worden. Dat is alles. De realiteit is echter niet zo simpel.

Het is natuurlijk belangrijk dat u de hypotheeklasten kunt betalen, maar dat betekent dat niet alleen uw huidige situatie belangrijk is. Houd er rekening mee dat er zich veranderingen voor kunnen doen in uw persoonlijk leven. Het laatste wat u wilt is dat u de woonlasten niet meer kunt betalen en gedwongen wordt de woning te verlaten

Maar er is meer… Er komen allerlei vragen op uw af, waarop de antwoorden voor iedere situatie anders zijn. De rente over de hy­potheek kan in de loop der jaren veran­deren. Is het nu verstandig om in uw situatie de rente voor een lange peri­ode vast te zetten. Of juist niet? Op enig moment zult u de hypotheek wil­len aflossen. Hoe gaat u dit doen?

Onze taak is om samen met u op zoek te gaan naar de constructie die het beste past bij uw situatie en die ook in de toekomst het makkelijkst kan worden aangepast aan veranderingen die zich bij u voordoen.

Want ons doel is om u woongenot zonder zorgen te bieden!

 

Uw persoonlijke adviesrapport

Tegenover uw geldlening staat bezit in de vorm van de door u aangekochte woning. Zoals wij het zien maakt de hypotheek daarom onderdeel uit van uw to­tale vermogenspositie. Praten wij met u over een hypotheek dan praten wij dus over uw vermogensvorming.

Uw adviesrapport bestaat uit:

  • Een volledig overzicht van uw inkomsten, uitgaven en vermogenspositie
  • Inzicht in hoe de hypotheek past binnen uw eigen vermogens-ontwikkeling
  • Een hypotheekconstructie die is afgestemd op uw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst!

Wij werken samen met verschillende (aankoop)makelaars / taxateurs uit Dordrecht die geregistreerd zijn als register makelaar taxateur. Daarbij controleren wij de stukken van de notaris voor u, zodat op het moment dat u bij de notaris de leverings- en hypotheekakte mag tekenen ook de garantie heeft dat dit goed geregeld is.

 

 

Voor deze hypotheekverstrekkers bemiddelen wij

Wij zijn een 100% onafhankelijk adviseur. Zo bent u verzekerd van de beste hypotheek voor uw situatie tegen de meest gunstige voorwaarden en de laagste rente.

Logo Woonfonds Logo Venn Hypotheken Logo Syntrus Logo Tellius Logo Obvion Logo Nationale Nederlanden Logo NIBC Direct Logo Lloyds Bank Logo Munt Hypotheken Logo ING Bank Logo Florius Logo Delta Lloyd Logo Conservatrix Logo BLG Wonen Logo bijBouwe.nl Logo Attens Hypotheken Logo de Nederlandse Verzekeringen Maatschappij Logo AegonLogo ArgentaLogo ABN AmroLogo HypotrustLogo HypotrustLogo HypotrustLogo Hypotrust

 

De ervaringen van onze klanten

 

“Neemt echt de tijd voor een heldere uitleg”

De adviseur neemt echt de tijd voor een heldere uitleg en het maken van een grondige financiële analyse, niet alleen voor nu maar denkt ook aan later. Hij geeft mij een zeer nauwkeurige en deskundige indruk en is een betrokken adviseur.
Juni 2017


“Duidelijke taal”

Neemt echt de tijd voor een heldere uitleg en het maken van een grondige financiële analyse, niet alleen voor nu maar denkt ook aan later. Hij geeft mij een zeer nauwkeurige en deskundige indruk en is een betrokken adviseur.
W.A. Raaijmakers, juni 2017

 

 

Award gewonnen Independer
Reviewscore Independer

 

Plan uw kosteloos oriëntatiegesprek vandaag!

Ieder hypotheekadvies is maatwerk. Wij nodigen u daarom uit voor een gratis oriëntatiegesprek. Wij noemen dit ouderwetse service!

  • Geheel kosteloos en vrijblijvend
  • Wij bezoeken u op locatie wanneer het u schikt.
  • Zowel overdag als ’s avonds, dus u hoeft geen vrij te nemen!

Wij zijn werkzaam vanuit Dordrecht én Hendrik-Ido-Ambacht. Hierdoor hebben we door de jaren heen een klantenkring opgebouwd in de gehele regio! Vul het formulier hiernaast in om u gesprek aan te vragen. Wij nemen binnen 24 uur contact op om een datum, tijd en locatie te overleggen.

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen (privacyverklaring)

Afspraak op afstand?

Geen probleem! Wij denken graag met u mee en geven webcamadvies over uw hypotheek, verzekeringen of leningen.