Uw eigen digitale omgeving
voor hypotheken en/of verzekeringen

Alle informatie over uw hypotheekdossier, verzekeringspakket of schadedossier gemakkelijk in een eigen omgeving!

 

Voor een optimaal hypotheekproces, schadebehandeling of voor het inzien van uw verzekeringspakket maken wij bij Van Zessen gebruik van twee digitale omgevingen. Begeleiden wij u in uw hypotheekproces? Dan kunt u met MijnDigimap de benodigde stukken aanleveren in uw persoonlijke beveiligde omgeving. Heeft u een of meerdere verzekeringen via ons lopen? Dan gebruikt u de Polismap app om wijzigingen in uw situatie of dekking door te geven of bij voor het melden van een schadegeval.

Hypotheken

Verzekeringen

MijnDigimap

Tijdens het hypotheekproces kunt u de benodigde stukken veilig en makkelijk uploaden in uw persoonlijk MijnDigimap omgeving. Bovendien kunt u met deze tool de status van uw dossier volgen.

Inloggen

MijnPolismap

Schade melden? Een wijziging opgeven of doorvoeren in uw verzekeringspakket? Het kan allemaal snel en op afstand via de Polismap app.

Inloggen

Neem bij vragen over een van deze digitale omgevingen gerust contact met ons op!

Ervaringen van onze klanten

Onze persoonlijke werkwijze wordt enorm gewaardeerd door onze klanten.

9.5/10

Goed advies gekregen en de adviseur is altijd goed bereikbaar wat heel fijn is. Een eerste huis kopen is een hele stap en bij elke stap in het proces wordt je goed voorgelicht.

Het was overall een zeer prettige ervaring; het contact met de adviseur was goed, alles werd duidelijk uitgelegd, hij reageert snel en heeft er voor gezorgd dat mijn hypotheek…

Een enorm aanbod, 100% onafhankelijk

Wij vergelijken een groot aantal hypotheekverstrekkers, zodat u
verzekert bent van de voordeligste hypotheek!

Logo Woonfonds Logo Venn Hypotheken Logo Syntrus Logo Tellius Logo Obvion Logo Nationale Nederlanden Logo NIBC Direct Logo Lloyds Bank Logo Munt Hypotheken Logo ING Bank Logo Florius Logo Delta Lloyd Logo Conservatrix Logo BLG Wonen Logo bijBouwe.nl Logo Attens Hypotheken Logo de Nederlandse Verzekeringen Maatschappij Logo AegonLogo ArgentaLogo ABN AmroLogo HypotrustLogo HypotrustLogo HypotrustLogo Hypotrust

Zelf berekenen

Gebruik onze gratis rekentools om u goed voor te bereiden. Maak een keuze uit één van de tools hieronder:

Snel en gemakkelijk een verantwoorde en voordelige hypotheek?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen